EEN NIEUWE TEST KAN FIBROMYALGIE DETECTEREN

Ze zijn op zoek naar fibromyalgiepatiënten voor een klinische test op de bloedtest.

Lijden aan fibromyalgie betekent het omgaan met pijn, slaapstoornissen, depressie en geheugen- en denkproblemen.

 

Zo moeilijk dat het de scepsis is van vrienden, familie en de medische gemeenschap die twijfelen aan de validiteit van de ziekte zelf.

Slecht begrepen en vaak verkeerd gediagnosticeerd, fibromyalgie treft ongeveer 2% van de bevolking, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Dit cijfer wordt besproken door anderen die zeggen dat het invloed heeft op meer dan 10 miljoen Amerikanen, of ongeveer 6% van de bevolking, zei dr. Bruce Gillis, oprichter van Epicogenetics, een biomedisch bedrijf dat de test heeft ontwikkeld FM / bloed. Fibromyalgie gediagnosticeerd.

Wat is

Fibromyalgie is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverspreide pijn en gevoeligheid van spieren en gewrichten door het hele lichaam of in gelokaliseerde gebieden en andere symptomen zoals frequente hoofdpijn, slechte slaap, rusteloze benen of krampen in de benen. gevoelloosheid of tintelingen.

Onder de slachtoffers treft het ongeveer 60% van de vrouwen en 40% van de mannen, zei Gillis.

Al honderden jaren wordt fibromyalgie verkeerd geïnterpreteerd, zei Gillis. Patiënten – meestal vrouwen – zijn als neurotisch bestempeld. Een eeuw geleden konden vrouwen worden geïnstitutionaliseerd. In de jaren 1970, artsen voorgeschreven Valium te behandelen, zei Gillis.

Het is geclassificeerd als een syndroom of een groep van symptomen eerder dan een ziekte, zei Gillis, die eerder in de privépraktijk was van het behandelen van patiënten met fibromyalgia.

Om fibromyalgie te testen, hebben veel patiënten drie tot vijf jaar met artsen doorgebracht voor ‘uitsluitingstests’, zei Gillis. Lupus is bijvoorbeeld getest en weggegooid of er is een verkeerde diagnose gesteld aan reumatoïde artritis.

Met de hulp van grote medische universiteiten, waaronder de Universiteit van Californië in Los Angeles; De universiteit van Illinois aan de Chicago School of Medicine en de Harvard Medical School hebben de FM / a-test ontwikkeld.

Diagnose van fibromyalgie door identificatie van de aanwezigheid van specifieke afwijkingen van witte bloedcellen waarvan is vastgesteld dat ze bij deze patiënten bestaan. De test voldoet aan FDA en is in 2013 geïntroduceerd.

De test vereist minder dan een ons bloed. Het kijkt naar de chromosomen van witte bloedcellen in het immuunsysteem en de bewegingspatronen van cytokines, zei Gillis.

Patiënten met fibromyalgie hebben een onregelmatig patroon met betrekking tot deze eiwitten. Zorgverleners kunnen zich aanmelden voor de test, die wordt gedekt door Medicare en vaak door een verzekering.

“Ik denk dat we voorop lopen bij het bevorderen van wetenschappelijke informatie over fibromyalgie en het beantwoorden van deze cruciale vragen voor patiënten: 1) Heb ik fibromyalgie? 2) Hoe en waarom heb ik fibromyalgie ontwikkeld? En 3) Is er een directe behandeling voor fibromyalgie? ‘Zei Gillis.

Campagne 250

Om niet alleen de oorzaak van fibromyalgie te onderzoeken, maar ook de ontwikkeling van een effectieve behandeling, zoekt campagne 250 250.000 vrijwilligers om gratis de FM / A-test af te leggen.

Patiënten die positief worden gediagnosticeerd, kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan een klinisch onderzoek naar een specifiek fibromyalgievaccin dat zal proberen de symptomen geassocieerd met fibromyalgie te verlichten.

De studie wordt geleid door Dr. Denise Faustman, directeur van laboratoria voor immunobiologie in het Massachusetts General Hospital / Harvard Medical School, die gemeenschappelijke markten en DNA-kenmerken bestudeert in haar onderzoek naar een FM-vaccin.

“Mensen met fibromyalgie hoeven anderen niet meer te horen zeggen:” Het zit allemaal in je hoofd “of” Het ziet er perfect uit. “Je kunt het immuunsysteem niet aan het werk zien”, zei Gillis.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.