The Cure to Fibromyalgia Uw arts wil niet dat u het weet.

Een natuurlijke aanpak voor het vinden van een remedie

Ik  heb mijn patiënten vaak verteld dat als ze pijn en pijn voelen, het beste wat ze kunnen hebben fibromyalgie is. Natuurlijk heeft zo’n uitspraak de neiging verwarring te scheppen, aangezien mensen met fibromyalgie altijd te horen krijgen dat deze aandoening niet te genezen is. Maar, in feite, is fibromyalgie genezen – ondanks wat artsen zeggen – wanneer de onderliggende oorzaak wordt behandeld.

Het genezen van een ziekte vereist behandeling van de onderliggende oorzaak van de aandoening; Het medische systeem van vandaag concentreert zich echter in plaats daarvan op het behandelen van symptomen, vaak met extreem toxische medicijnen. In het geval van fibromyalgie, past het medicijn Lyrica, dat wordt gebruikt om zenuwpijn te behandelen, gemakkelijk in deze categorie. Laat u bovendien niet misleiden door de tv-advertentie van de fabrikant, waarin wordt gesuggereerd dat de pijn van fibromyalgie te wijten is aan de overstimulatie van zenuwuiteinden.

De pijn van fibromyalgie, die noch een ontstekingsaandoening noch een auto-immuunziekte is, wordt feitelijk veroorzaakt door de opbouw van melkzuur in spierweefsel en peesmantels. Het is dezelfde pijn die door sporters wordt aangeduid als “spierverbranding”. Op dit punt is het duidelijk geworden dat om de pijn van fibromyalgie te elimineren, men de opbouw van melkzuur moet voorkomen, wat op zijn beurt wordt bereikt door de onderliggende oorzaak (en) van deze aandoening te behandelen.

Er is geen eenvoudige, one-size-fits-all onderliggende oorzaak van fibromyalgie, maar alle oorzaken hebben gemeenschappelijke factoren. De enige situatie die een opeenhoping van melkzuur veroorzaakt, is bijvoorbeeld aanhoudende spierspanning over een bepaalde tijd. Er zijn een aantal dingen die tot spierspanning kunnen leiden, maar degene waar we ons op zullen richten is internalisatie van woede.

Woede kan een extreem krachtige emotie zijn. Als mensen niet toestaan ​​dat het wordt vrijgegeven, zal het worden geïnternaliseerd en een situatie creëren die aanhoudende spierspanning creëert, waardoor de opbouw van melkzuur wordt geproduceerd.

Dus de vraag rijst: “Waar komt deze boosheid vandaan?”

Er lijken twee belangrijke bronnen te zijn: een uiterst stressvolle relatie, zoals het leven met een gewelddadige partner, waardoor ‘op eierschalen lopen’ nodig is, of een familielid moet worden verzorgd, waarbij het nodig is om het eigen leven in de wacht te zetten totdat die persoon doorgaat. De tweede grote bron van boosheid is eigenlijk veel meer gebruikelijk, en hoewel het consequent niet herkend wordt als een bron van woede, is het gelukkig een stuk gemakkelijker aan te pakken. Op dit punt zijn we aangekomen bij de meest voorkomende onderliggende oorzaak van fibromyalgie: de aanwezigheid van overmatige adrenaline.

Zoals veel mensen weten, staat adrenaline bekend als het vecht-of-vluchthormoon. Het is buitengewoon krachtig en kan zeker intense woede opwekken, zoals “woede op de weg”. (Ik zal het verband tussen adrenaline en fibromyalgie bespreken, maar houd er rekening mee dat dit hormoon ook de onderliggende oorzaak is van vele andere aandoeningen die ook voelde ongeneeslijk.)

Zoals eerder vermeld, wordt de pijn van fibromyalgie veroorzaakt door een opeenhoping van melkzuur door constante spierspanning. Nogmaals, dit kan worden veroorzaakt door woede van bepaalde interpersoonlijke relaties of door het vrijkomen van overmatige adrenaline. Bijdragen aan de opbouw is de spanning van de spieren die kleine aders-venulen samenpersen, die melkzuur uit spieren transporteren. Tegelijkertijd comprimeert spierspanning op dezelfde manier lymfevaten die ook functioneren om melkzuur uit spieren te verwijderen. Dit creëert een situatie waarin het melkzuur continu wordt opgebouwd, maar niet kan worden afgevoerd.

Bovendien is deze aanhoudende spierspanning verantwoordelijk voor de constante vermoeidheid waarover fibromyalgiepatiënten klagen. Spierspanning is ook verantwoordelijk voor andere symptomen die verband houden met deze aandoening, zoals temporomandibulaire gewrichtsdisfunctie (TMJ) – die pijn en disfunctie in de kaak veroorzaakt – het tandenknarsen, rustelozebenensyndroom (RLS) – prettige sensaties in de benen en een oncontroleerbare drang om ze te verplaatsen-en occipitale neuritis, dat is een hoofdpijn vaak verward met een migraine vanwege de ernstige pijn uitstralend van de basis van de schedel naar de achterkant van het oog.

Als iemand kan accepteren dat excessieve adrenaline de onderliggende oorzaak is van vele gevallen van fibromyalgie, dan kan gemakkelijk worden gepostuleerd dat de verlaging van adrenaline daadwerkelijk curatief kan zijn voor deze aandoening – en dat is het ook. Bovendien kan het elimineren van die stress veroorzaakt door de acties van andere mensen ook fibromyalgie genezen veroorzaakt door ongelukkige levenssituaties. Ik heb dit herhaaldelijk gezien in meerdere gevallen. Het is misschien niet eenvoudig om een ​​onrechtmatige echtgenoot te verlossen, verzorgers voor een familielid te regelen of zelfs te scheiden van een huisdier dat woede veroorzaakt, maar de gezondheidsbeloningen zijn het waard om deze veranderingen na te streven.
kruiden-for-fibromyalgia2

Om de adrenaline te verlagen, moeten we eerst begrijpen waarom het lichaam dit hormoon overlevert. Tot een bepaalde tijd in de geschiedenis produceerde het lichaam alleen maar excessieve adrenaline in tijden van gevaar. Het stelde mensen in staat om het gevaar het hoofd te bieden of ervoor weg te rennen – de vecht-of-vluchtreactie. Zo’n fysieke reactie duurde slechts een paar minuten, en zodra het gevaar voorbij was, keerde het adrenaline-niveau terug naar normaal. Tegenwoordig zijn er echter mensen die de hele dag en nacht adrenaline vrijmaken zonder gevaar te lopen. Dus waarom is dit?

Eerst een beetje achtergrondinformatie. Het is belangrijk om te begrijpen dat de hersenen meer suiker gebruiken dan enig ander deel van het lichaam. Wanneer suiker uit de hersenen wordt gehaald, valt het brein in slaap. Dit wordt meestal hypoglycemie genoemd. Mensen worden vaak slaperig tussen 15 en 16 uur, wanneer de insulinespiegel piekt. Wanneer de insuline omhoog gaat, daalt de bloedsuikerspiegel. Sommige mensen krijgen hypoglycemisch na het eten, simpelweg omdat voedsel de afgifte van insuline stimuleert (sommige voedingsmiddelen meer dan andere). Het is ook niet ongebruikelijk dat mensen slaperig worden in een auto, als bestuurder of als passagier. De reden hiervoor is dat de hersenen veel brandstof verbruiken wanneer iemand in een auto rijdt. Vanuit het oogpunt van overleving wil het lichaam altijd zorgen dat het brein voldoende brandstof heeft.

Dus, elke keer dat het lichaam een ​​lage hoeveelheid brandstof in de hersenen detecteert, laat het adrenaline vrij om het suikergehalte te verhogen. Het is een proces genaamd gluconeogenese, gemedieerd door het sympathische zenuwstelsel, en zorgt voor de omzetting van eiwitten in suiker. We zijn nu op het punt dat het mogelijk is om te visualiseren hoe fibromyalgie aanzienlijk kan worden verbeterd door simpelweg de hersenen van de nodige brandstof te voorzien om de noodzaak voor het vrijmaken van adrenaline te voorkomen. Over het algemeen duurt het slechts 24 uur om de adrenaline significant te verminderen. Deze vermindering veroorzaakt een ontspanning van de spierspanning en een verbetering van de bloedsomloop, wat de eliminatie van overtollig melkzuur mogelijk maakt.

De beste suiker voor de hersenen is te vinden in groene groenten. De beste brandstoffen voor de hersenen zijn echter die oliën die ketonlichamen in de hersenen creëren, zoals kokosolie of palmolie. Door deze voedingsmiddelen in uw dieet op te nemen, zou u een vermindering van symptomen van overmatige adrenaline redelijk snel moeten merken. De andere belangrijke component die nodig is voor het verminderen van adrenaline is het gebruik van bio-identieke progesteroncrème met een sterkte van 5 procent (50 mg) per pomp – de hoeveelheid die nodig is om adrenaline te blokkeren en insuline te regelen. Bijkomende hulpmiddelen om te helpen met de symptomen van fibromyalgie omvatten d-ribose, magnesium, co-enzym Q10, en zeker een hoge dosis vitamine D3 (10.000 tot 15.000 IU per dag), samen met vitamine K2 (MK-7).

Over het algemeen leidt het gebruik van deze methoden vaak tot genezing van fibromyalgie in drie dagen tot drie weken.

Bron (nen): http://www.healthfreedoms.org

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.