Colon Hydrotherapie: een effectief hulpmiddel voor het bestrijden van fibromyalgie

Fibromyalgie is een moeilijke ziekte om mee te leven. Het beïnvloedt je hele lichaam en verandert je manier van leven. De symptomen zijn spierpijn, vermoeidheid en uitputting.

Al deze dingen kunnen het heel moeilijk maken om je leven te leven zoals jij dat wilt. Het kan voorkomen dat je dingen doet die je graag doet. Dat kan ervoor zorgen dat u zich ontmoedigd of depressief voelt over uw kansen om een ​​pijnvrij leven te leiden. Er zijn echter opties voor jou.

Overleg met uw arts welke medicijnen u zou kunnen gebruiken om uw symptomen te helpen voorkomen en probeer een levensstijl te leiden die uw symptomen niet verergert.

Naast de juiste medicijnen, een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerde levensstijl, wilt u misschien in de hydrotherapie van de dikke darm kijken.

Colon hydrotherapie is een dubbele punt reinigen. Colon Hydrotherapie werkt door buizen te gebruiken om water in uw dikke darm te brengen. Van het reinigingsproces wordt gedacht dat alle gifstoffen, vuil en allergenen die zich daar hebben verzameld, worden weggespoeld.

Dit wordt verondersteld te leiden tot een toename van de algehele gezondheid, evenals een boost te geven aan je immuunsysteem. Zodra uw immuunsysteem efficiënter functioneert, zal het beter in staat zijn om infecties en ziekten te bestrijden die op uw weg zouden kunnen komen.

Er zijn veel verschillende soorten virussen en bacteriën die infecties en ziektes kunnen veroorzaken, en hoe sterker je immuunsysteem is, hoe groter de kans dat je niet ziek wordt.

Houd de ziekte en infectie in de baai

Een infectie of ziekte zoals de verkoudheid of griep kan uw fibromyalgiesymptomen veroorzaken. Iemand zonder fibromyalgie ervaart pijn en pijnen als gevolg van verkoudheid en griep. Als u al last heeft van fibromyalgiesymptomen, heeft u waarschijnlijk veel meer pijn door uw verkoudheid of griep.

Colon hydrotherapie kan uw gevoeligheid voor ziekten elimineren, en hoewel het u niet volledig immuun maakt, zal het uw kansen om niet ziek te worden verbeteren.

Behalve dat het je beter in staat stelt om zich tegen ziektes te verdedigen, wordt gedacht dat de hydrotherapie van de dikke darm de ontsteking vermindert. Je spijsverteringskanaal speelt een grote rol in de gezondheid en het welzijn van je lichaam. Alles wat je eet en drinkt, wordt verwerkt door je spijsverteringsstelsel. Veel van je immuunsysteem leeft in je spijsverteringskanaal.

Er zijn veel factoren die bijdragen aan uw gezondheid en misschien wel de belangrijkste is de gezondheid van uw spijsverteringsstelsel. Als je spijsvertering gezond is, ben je gezonder en voel je je daarna beter.

Ontdoen van de toxines

Colon hydrotherapie kan de gifstoffen en onzuiverheden uit de dikke darm wegspoelen. Allergenen, toxines, ziektekiemen en onzuiverheden in uw dikke darm kunnen ontstekingen veroorzaken. Deze ontsteking kan leiden tot pijn en stijfheid en vermoeidheid, allemaal symptomen van fibromyalgie. Dus als u uw dikke darm reinigt, kunt u de ontsteking verminderen en vaak de ernst van uw fibromyalgiesymptomen verminderen.

Klik hier om de winkel te bezoeken en veel meer te vinden …

Men denkt dat mensen die lijden aan fibromyalgie hoge niveaus van gifstoffen in hun lichaam hebben, die zich in uw spieren verzamelen, wat leidt tot de symptomen die gewoonlijk gepaard gaan met fibromyalgie. Spierstijfheid, vermoeidheid en pijn kunnen ernstig verzwakkend zijn. Als je deze gifstoffen uit je lichaam verwijdert, merken veel mensen dat ze aanzienlijke verlichting krijgen van hun fibromyalgiesymptomen, waardoor ze hun leven pijnvrij kunnen leven, of in elk geval in minder pijn dan voorheen.

De dikke darm en het spijsverteringskanaal zijn de primaire plaats waar zich toxines verzamelen. Het is waar ze allemaal binnenkomen, te voet en in interactie met de buitenwereld, en ze gaan door je spijsverteringsstelsel. Soms heeft je lichaam teveel toxines en accumuleren ze in andere delen van het lichaam, wat kan leiden tot de symptomen van fibromyalgie. Door zoveel mogelijk van deze gifstoffen te verwijderen, vermindert u de hoeveelheid gifstoffen in de rest van het lichaam, waardoor uw symptomen verminderen.

Geef je darmen een boost

Mensen die lijden aan fibromyalgie hebben vaak ook last van het prikkelbare darm syndroom, iets dat direct verband houdt met de gezondheid en het welzijn van uw spijsverteringskanaal. Colon hydrotherapie kan dit aanzienlijk verlichten door uw dikke darm schoon te maken en uw lichaam zijn spijsverteringsproces te laten resetten. De dubbele puntreiniging kan als een helpende hand werken op uw lichaam, dat hard probeert gifstoffen en schadelijke stoffen uit te spoelen. Een dubbele punt reinigen kan deze dingen het snelst weg krijgen en helpen om je lichaam zo snel mogelijk weer op het goede spoor te krijgen.

Zodra uw spijsverteringskanaal gezond is en goed werkt, zal dit doordringen in de rest van uw lichaam. Je bloedvaten zullen beter in staat zijn voedingsstoffen naar alle verschillende delen van je lichaam, inclusief je spieren, te voeren. Naarmate uw spieren meer voedingsstoffen uit uw bloedbaan ontvangen, zult u verlichting voelen van uw symptomen.

Fibromyalgie is een moeilijke ziekte om mee om te gaan. De symptomen kunnen slopend en moeilijk om mee te leven zijn. De constante pijn en stijfheid kan je ervan weerhouden dingen te doen die je graag doet. Het kan je geluk en gemoedstoestand beïnvloeden. Als je pijn hebt, voel je je niet goed. Je hebt geen zin om te socializen of de dingen te doen die je graag doet.

Probeer verschillende holistische vormen van therapie uit. Heb een gezonde levensstijl. Oefening. Trainen kan pijnlijk zijn, maar het is goed voor je spieren en maakt het wat losser. Zorg er wel voor dat u zich aan uw grenzen houdt en niet overboord gaat. In combinatie met een gezonde levensstijl kan colon hydrotherapie uw lichaam helpen fibomyalgie te bestrijden. Door deze therapieën te proberen tot je de combinatie vindt die voor jou werkt, zul je in staat zijn om wat verlichting te zien van je symptomen en je manier van leven terug te vinden. Doe uw onderzoek naar de verschillende dingen die uw symptomen kunnen verlichten, begrijp de ziekte zo veel als u kunt, en werk samen met uw arts.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.