Mensen met fibromyalgie maken het niet genoeg uit

Ik open mijn blog door te praten over wat ik heb geleerd tijdens mijn jarenlange coachingervaring voor mensen met fibromyalgie.

Helaas blijft deze ziekte een groot mysterie in termen van gezondheid. Hoewel er steeds meer onderzoek is en mensen geïnteresseerd zijn in het kennen van de oorsprong, oorzaak en behandeling van de ziekte, is de realiteit dat de geneeskunde nog steeds geen remedie heeft gevonden voor het verlichten van symptomen. langdurig mensen met fibromyalgie.

Fibromyalgie en gezinsomgeving

In mijn ervaring met het bijwonen van mensen met deze ziekte, kan ik zeggen dat ondanks de overeenkomsten en verschillen rond symptomen, er een gemeenschappelijke relatie is tussen alle mensen die worden bediend. Nadat ik met velen van jullie gesproken heb en de gelegenheid heb gehad om erachter te komen wat de ziekte je doet voelen, moet ik zeggen dat grote toewijding aan anderen iets is dat je gemeen hebt.

Als je aan deze ziekte lijdt, hecht je zeker veel belang aan het doen van alles om je gezin gelukkig te houden. De levering die u ze laat zien, zal zeer hoog zijn, evenals uw loyaliteit en uw betrokkenheid. Als iemand die belangrijk voor je is ziek is, maak je je geen zorgen en doe alles om voor jezelf te zorgen en jezelf te helpen, als je voelt dat iemand verdrietig is, zal je deelname aan deze persoon hoog zijn, probeer je alles te doen in je hand en niet om het te helpen, als iemand je iets vraagt, zul je hem duizend liefdes geven.

Dit alles gaat gepaard met een stroom van emoties. En emoties bij mensen met deze ziekte zijn bijzonder belangrijk. Er zijn veel emotionele schommelingen die optreden met fibromyalgie.

Maar hoe zit het met jou? Wie geeft om jou?

Door anderen constant te geven, kan er grote fysieke en mentale spanning ontstaan. Om deze reden is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat anderen deze toewijding echt verdienen. Denk dat als je liefde geeft, het goede is om het te ontvangen: ontvang je volgens wat je geeft of geeft meer dan wat je ontvangt?

Vergeet niet dat uw behoeften net zo belangrijk zijn als de behoeften van anderen. Vergeet niet dat je er niet bent om aan de behoeften van anderen te voldoen, je moet alles doen wat je kunt om prioriteiten te stellen, liefde, liefde en vooral, waardeer jezelf. Maar ik zal u enkele aanbevelingen geven voor het leven met fibromyalgie. In de nabije toekomst zal ik een specifiek artikel met meer tips maken.

De belangrijkste tips voor het omgaan met fibromyalgie

Met het bovenstaande, beweer ik niet dat ik je moet vertellen dat elke keer dat je iets geeft, je iets terug moet vragen; veel minder dat je stopt met geven en alleen aan jezelf denkt, een egoïstische of narcistische persoon wordt, NEE!

Waar ik naar op zoek ben, is dat je je realiseert dat de eerste persoon die inhoud heeft, jezelf is. Zodra je dit hebt bereikt, geef ik je advies: geef voorrang en wijd jezelf toe aan die wezens die echt belangrijk voor je zijn, aan degenen voor wie je je geliefd, geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Aan hen die weten hoe ze waarderen wat je voor hen doet en die op een bepaalde manier echt van je houden en je waarderen.

Het bovenstaande is uitermate belangrijk voor mensen die moeten leren leven met de ziekte, want als uw behoeften niet belangrijk voor u zijn, zal het moeilijk zijn voor iemand in uw omgeving om ze te evalueren.

Je verdient het om te genieten van grote en kleine momenten door te doen wat je wilt, zelfs als je essentieel bent voor iemand (zoals kleine kinderen, bejaarde ouders, enz.). Hoe beter je bent, hoe meer je van jezelf en van jezelf zult genieten. Hoe meer tijd je besteedt aan je hobby’s, voor jezelf zorgen, dingen doen die je motiveren, met leuke en positieve mensen zijn, hoe beter je zult voelen.

Door jezelf elke dag te wijden, zul je contact maken met vreugde, vitaliteit en zul je je meer gemotiveerd voelen in je leven.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.