7 beroemdheden met fibromyalgie

Fibromyalgie wordt vaak een onzichtbare ziekte genoemd omdat de symptomen vaak niet duidelijk zijn. Voor mensen die lijden aan hetzelfde, het gebrek aan zichtbaarheid van de symptomen die ontmoedigend kunnen zijn, omdat dit leidt tot andere problemen die door je hoofd gaan. Het ontbreekt eenvoudigweg aan betekenis, die eenzaam en wanhopig wordt voor patiënten. Welnu, iedereen kan het slachtoffer zijn van dit probleem, dat ook beroemdheden omvat. Hoe zit het met het controleren van hen als onder:

Morgan FREEMAN

 

Een van de meest populaire beroemdheden met de ziekte genaamd fibromyalgie. Als acteur heeft Morgan Freeman   geen moeite gespaard om zijn waarde op het grote scherm te bewijzen. Hij won ook de prijs voor de film Shawshank Redemption, Invictus, Driving Miss Daisy, etc. In 2012 gaf hij openlijk toe aan een interview met het tijdschrift Esquire.

Michael James Hastings

 

Als je van het tv-programma The West Wing houdt, ben je waarschijnlijk op de hoogte van de aanwezigheid van Captain Mike.  Je zult de pijn van Michael James Hastings niet beseffen vanwege fibromyalgie. Hij kreeg de diagnose fibromyalgie, die na verschillende tests werd bevestigd. Hij slaagde er echter in dit probleem te overwinnen en zag vaak op het scherm met blije gezichten die de pijn op een perfecte manier verborgen hielden.

Susan Flannery

 

Susan is populair vanwege haar rol, Stephanie genaamd, over de soap The Bold and the Beautiful,   waarin ze uiteindelijk de show in 2012 zag verlaten vanwege het probleem van fibromyalgie. Je kunt het altijd waar mogelijk vinden in de entertainmentindustrie. Susan kan gezien worden in een aantal shows die produceren en regisseren, ondanks de moeilijkheden op het gebied van gezondheid.

Rosie Hamlin

 

Ze is een van de meest populaire zangers sinds de jaren zestig in de groep die Rosie en The Originals heet.  Maar niet veel mensen weten dat ze fibromyalgie heeft. Ze besprak openlijk hetzelfde in haar interview in 2004, waar ze sprak over de ziekte en de impact op haar leven. Op 59-jarige leeftijd lijdt ze aan schouder-, rug- en nekpijn, waarbij de diagnose van deze ziekte is gesteld. Om dit te behandelen, probeerde ze verschillende behandelingen en therapieën.

Janeane Garofalo

 

Ze is een van de populaire comedians op het kleine scherm, naast het populaire gezicht van verschillende tv-shows, waaronder Saturday Night Live.  Onlangs was ze te zien als gastheer van een radioprogramma op Air America, Majority Report. Ze wordt tegenwoordig gezien als het personage van de coachingsindustrie en ze gebruikt vaak humor om haar talent te laten zien ondanks fibromyalgie.

Frances Winfield Bremer

 

Frances Winfield Bremer is een van Amerika’s beste schrijvers, naast de echtgenote van de voormalige Iraakse bewindvoerder, ambassadeur L. Paul Bremer III.  De man en vrouw staan ​​beide bekend om hun pleidooi voor mensen die lijden aan de ziekte fibromyalgie. In 2007 werd ze benoemd tot woordvoerder van de groep genaamd de National Fibromyalgia Association. Met deze rol zag het paar een betere zichtbaarheid van fibromyalgie.

Mary McDonough

 

Deze naam is populair in de televisie-industrie vanwege zijn karakter Erin Walton in een populaire televisieserie – The Waltons.  In tegenstelling tot een aantal mensen met chronische pijn, lijdt Mary McDonogh ook aan deze aandoening, fibromyalgie genaamd. Mary werd gezien in haar memoires over de details van haar pijn en ondraaglijke worsteling – Lessen uit de bergen: wat ik heb geleerd van Erin Walton. Ze heeft veel moeite gedaan om deze ziekte te bestrijden en kan eindelijk perfect op het scherm worden gezien zonder de pijn.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.