KLIMAAT EN FIBROMYALGIE

KLIMAAT EN FIBROMYALGIE

Terwijl sommige gezinnen een nieuwe plek kiezen om te verhuizen door naar scholen in de buurt of winkelcentra te kijken, overwegen anderen het beste klimaat voor mensen met fibromyalgie voordat ze een verhuizing maken. Een koud klimaat is slechts een van de dingen die mensen met die aandoening nadelig beïnvloeden. Zelfs een stormfront dat een gebied in gaat en de barometrische druk wijzigt, kan een van de of alle pijnpunten veroorzaken die met fibromyalgie zijn geïdentificeerd.

Koel weer brengt ook koude tocht met zich mee.

Ze zijn ongemakkelijk voor bijna iedereen, en nog meer voor iedereen met de diagnose fibromyalgie. Het lichaam trilt instinctief om warmte te genereren, waardoor extra pijn ontstaat in spieren die al vastgeknoopt of strak zitten. Koud weer is niet de enige manier waarop klimaat mensen treft die fibromyalgie hebben.

Het beste weer voor mensen met fibromyalgie is mogelijk niet voor iedereen geschikt.

Gezinnen met iemand die aan musculoskeletale aandoeningen lijdt, vinden het handig om bepaalde elementen in het weer te zoeken en te weten welke ze moeten vermijden. De temperatuur van een gebied is een belangrijke overweging. Wonen in een regio met een warmer klimaat helpt de symptomen te vermijden die worden veroorzaakt door winderig of kil weer.

De meest voorkomende symptomen die door patiënten worden gemeld, zijn vermoeidheid en pijn.

Het beste klimaat voor mensen met fibromyalgie vermindert het begin van pijn en ongemak. Het is teleurstellend dat het weer het gebied kan bepalen waar iemand wil wonen, maar het is goed om te weten dat er opties zijn voor een gezonder leven over de hele wereld. Depressie, hoofdpijn en toegenomen spierpijn zijn minder ernstig als patiënten in gebieden wonen die het hele jaar door een mild klimaat hebben.

Het is mogelijk dat voorouders die beweerden een verandering in het weer in hun botten te voelen, mogelijk last hebben gehad van fibromyalgie. Patiënten zijn het er vandaag over eens dat ze een grote verandering in het weer kunnen voorspellen, zoals verhoogde warmte, wind en regen, door verhoogde pijn of vermoeidheid in verschillende delen van hun lichaam. Gebieden van vroegere verwondingen, zoals gescheurde spieren of gebroken botten, worden beïnvloed door twijgjes en scherpe steken van pijn. Constante pijn beïnvloedt de sinusgebieden en bepaalde gewrichten. Patiënten voelen zich verslagen door de intense vermoeidheid die zich over hun lichaam verspreidt.


Droge klimaten, zoals die in sommige delen van Arizona en Californië, verminderen fibromyalgiesymptomen.

Staten met koude winters en veel vochtige sneeuw, zoals Alaska en Idaho, moeten worden vermeden. De zuidelijke Verenigde Staten hebben vocht dat resulteert in spierpijn en andere fibromyalgiesymptomen. Een voorbeeld is Florida, waar in de zomer bijna elke dag een beetje regen voorkomt. De pijn die wordt veroorzaakt door de tegemoetkomende regen is soms erger dan de pijn die ontstaat als de storm eenmaal aanbreekt.

Over het algemeen is het beste klimaat voor mensen met fibromyalgie consequent droog en warm.

Delen van New Mexico en Arizona tonen het gewenste weerpatroon dat gezocht wordt in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Gebieden die zelden koud worden en weinig verandering in het weer hebben, creëren zelden de triggers die dagelijks miljoenen mensen pijn en lijden bezorgen. Rustig weer voorkomt de snelle veranderingen in barometerdruk die pijntjes en kwalen veroorzaken. Het bekijken van weerpatronen in steden en regio’s in het hele land is een uitstekende manier om een ​​ideale plek om te wonen te vinden en de pijn van fibromyalgie te verminderen.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.