Is fibromyalgie gekoppeld aan uw bloedgroep? Wat is je bloed type?

Hoewel fibromyalgie nog niet is beschouwd als een type auto-immuunziekte, wordt deze aandoening vaak geassocieerd met een soortgelijke auto-immuunziekte zoals lupus en reumatoïde artritis. Onderzoekers zijn nog steeds niet zeker van de oorzaak van de chronische pijnaandoening, hoewel verschillende theorieën naar voren zijn gekomen. Een daarvan linkt iemands bloedgroep aan fibromyalgie. Kan uw bloedgroep bepalen of u vatbaar bent voor deze chronische pijnaandoening?

Hoe kan uw bloedgroep verband houden met fibromyalgie?

Type O is de meest voorkomende bloedgroep ter wereld. Volgens sommige experts kunnen fibromyalgiepatiënten met bloedgroep O een positieve respons ervaren als ze zich gedurende een langere periode houden aan een tarwevrij dieet. Maar dit gaat niet in op de vraag of degenen die Type O zijn, meer vatbaar zijn voor fibromyalgie.

U hebt waarschijnlijk verschillende artikelen en berichten tegen het meest aanbevolen fibro-dieet tegengekomen. Terwijl sommige patiënten vinden dat deze diëten effectief voor hen zijn, hebben anderen een ander resultaat. De waarheid van de zaak is dat er nog geen concrete remedie voor fibromyalgie is. Het aanpassen van uw dieet en levensstijl kan echter helpen uw symptomen te verlichten, misschien een beetje meer.

Tot slot

D’Adamo, de auteur achter een boek dat het verband tussen bloedgroep en fibromyalgie bestudeert, vermeldde dat bloedgroep de sleutel is tot het begrijpen van de ziekte. Het helpt om de deur te openen naar mysteries van de ziekte en de effecten ervan op de gezondheid, fysieke vitaliteit, levensduur en emotionele kracht van een patiënt. Uw bloedgroep kan helpen bij het vaststellen van uw gevoeligheid voor de ziekte, het soort voedsel dat u moet eten en hoe vaak u moet trainen om de aandoening te bestrijden. Dit komt omdat uw bloedgroep een factor is in uw energieniveau, de efficiëntie van uw lichaam bij het verbranden van calorieën, uw emotionele reactie op stress en zelfs uw persoonlijkheid.

Ondanks alle verzamelde gegevens, is er niet genoeg bewijs dat bepaalde bloedgroepen het risico op fibromyalgie verhogen. Het is echter belangrijk op te merken dat de studie van D’Adamo enigszins lijkt op de studie van de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Over het algemeen is de kwaliteit van het bloed van een patiënt een belangrijk kenmerk van Chinese medicijnen en kan het helpen bepalen welk type behandeling het individu nodig heeft. Evenzo kan uw bloedgroep bepalen wat de beste voeding en levensstijl is om uw chronische pijn te bestrijden.

Desalniettemin biedt zijn boek veel geldige voedingsoplossingen die mensen met fibromyalgie kunnen helpen met het omgaan met de symptomen, waaronder andere ziekten die lijken op fibromyalgie.

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.