Bij patiënten met fibromyalgie is de interne thermostaat gebroken, waardoor patiënten gevoeliger zijn voor het weer

Klimaat en fibromyalgie: hoe de interne thermostaat aanpassen?

Het is gebruikelijk dat mensen met fibromyalgie vertellen dat een bepaald soort klimaat of temperatuursveranderingen hun symptomen verslechteren.Veel mensen klagen dat ze de hele tijd koud zijn, of de hele tijd, of afwisselend.

En het is waar, verschillende onderzoeken bevestigen het: dit symptoom wordt temperatuurgevoeligheid genoemd.

Bij patiënten met fibromyalgie, zeggen de experts, de interne thermostaat kapot is van een “deregulering” dat maakt patiënten gevoeliger voor bepaalde condiciones.Es zeggen als het warm is, is het waarschijnlijk dat de persoon het gevoel nog extremer. Uw lichaam zal een overdreven manier lijden, met meer zweet, dorst, meer intolerancia.Eso kan het genereren van de pijn afneemt, maar het onderzoek toont een vermoeidheid aumente.Algunas onvermogen van het lichaam aan te passen aan veranderingen in temperatuur, met een lage pijngrens tolerantie geassocieerd stimuli warmte en frío.Es mensen die lijden aan fibromyalgie hebben verschillende invloed van externe stimuli: velen hebben een extreme fysieke gevoeligheid voor bepaalde situaties. En het weer is geen uitzondering. Uitputting en andere typische symptomen zijn erg geassocieerd met het weer. Het varieert naargelang het koud of warm is, en ook volgens de vochtigheid, in de winter daarentegen wordt pijn de hoofdpersoon. Mensen met fibromyalgie kunnen het gevoel erg koud, en duurt het langer om de calor.A beurt leidt tot de dolor.La koude vocht, ondertussen, kunt u ook het verhogen van pijn in de gewrichten, met de nadruk op de algemene toestand van patient.Het is belangrijk om de kleding en verwarming aan te passen om deze foto’s te voorkomen, en er ook rekening mee te houden bij het plannen van vakanties, en een goed gevoel wordt de sleutel tot de persoon en zijn familie. De kou is nauwelijks een goede bondgenoot.

Aanbevelingen voor warme dagen:

Consumeer voedsel en drank koud 
gebruik van een paraplu om schaduw 
Gebruik een vizier in plaats van een hoed 
Draag losse kleding en licht, gemaakt van een ademend materiaal 
Vermijd warme bad of douche 
Neem een spoelen met koud water voor vertrek en voor het slapen gaan 
zet op de auto en de airco voor een tijdje voordat u vertrekt, genoeg om de auto af te koelen 
Als je een fan of air conditioner te gebruiken, te voorkomen blazen direct naar u toe. Mensen die gevoelig zijn voor de kou voelen zich bevroren tot op het bot en kunnen het moeilijk krijgen om op te warmen

Aanbevelingen voor koude dagen

Het is belangrijk op te merken dat mensen met fibromyalgie, het lichaam niet in staat is om adequaat aan te passen, zodat de voeten blijven koud, en zelfs draag dikke sokken kan het niet helpen warm de voeten; daarom heeft het milieu een grotere impact op het lichaam.

Enkele ideeën om dit te voorkomen zijn:

Houd je voeten bedekt tijdens koud weer 
warm Dressing (echter, dressing te kunnen symptomen van warmte gevoeligheid leiden) 
warme dranken 
te eten warm voedsel zoals soep en havermout 
Verhit de auto voor vertrek naar huis 
te houden warme en vriendelijke sfeer 
Heb dingen zoals dekens en warm-up schoenen met de hand

Bedankt voor het lezen!

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.