Er fibromyalgi den virkelige diagnosen?

Hva er den reelle diagnosen for fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom? Garanterer den lange listen over symptomer som følger med disse virkelige sykdommene, konvensjonelle behandlinger, som smertestillende medikamenter, søvnhjelpemidler, anfallsmedisiner og antidepressiva?

Klinisk har vi sett i disse sykdommene en sterk korrelasjon til infeksjoner inkludert virus-, bakterie-, sopp- og parasittinfeksjoner, sammen med flåttbårne infeksjoner som kronisk Lyme-sykdomskompleks. For å komplisere saker er det ikke uvanlig at pasienter også har kjemisk følsomhet eller toksisitet i tungmetaller.

Dessverre blir de fleste pasienter sendt til en psykiater og foreskrevet de nevnte medisiner og behandlinger i stedet for å behandle årsaken til problemet. Etter ti års erfaring på dette medisinområdet, har vi brukt detaljert testing for å vise at over 80% av pasientene som opplever disse symptomene også har infeksjoner. Hvorfor mangler så mange leger de mulige underliggende problemene og reell diagnose?

Epidural – The New Problematic Band-Aid for Fibromyalgi

Når steroider brukes med smertestillende medisiner, virker det i begynnelsen å hjelpe, men på lang sikt undertrykker det immunforsvaret og lar infeksjonene formere seg og føre seg dypere inn i bindevevet og nervesystemet. Pasienter med infeksjoner, som Lyme-sykdom, er allerede immunkompromittert (bemerket av en kraftig reduksjon i CD57-nivåer) og har en rekke sekundære infeksjoner inkludert opportunistiske bakterie-, virus-, parasitt- og soppinfeksjoner.

Steroidene svekker immuniteten, spesielt når de brukes i kombinasjon med smertestillende. Faktisk utvikler pasienter med latente infeksjoner, for eksempel kronisk Lyme-sykdomskompleks, forskjellige nevropatier og nevrologiske smerter når Lyme-sykdommen ikke blir diagnostisert og behandlet på en riktig måte. Derfor vil epiduralblokken gi midlertidig lindring, men få til mer nevro-borreliose, en versjon av Lyme-sykdommen som svekker større nevrologisk funksjon. Disse pasientene kan utvikle andre symptomer som hodepine, skjelving (som de som sees i Parkinson) og nevropatiske smerter.

Hvorfor mangler leger riktig diagnose?

Mange ganger, når en pasient besøker legen, tror de at det er for mange symptomer å behandle, dette er en hypokonder type, pasienten har depresjon, kortvarig hukommelsestap, mulig autoimmun sykdom som må utelukkes , fordøyelsesproblemer, og har hormonell ubalanse. Derfor får pasienten med fibromyalgi henvisning for å se en revmatolog og få antidepressiv medisin.Hvorfor og hva du skal gjøre når antibiotika mislykkes

Legene myntet disse pasientene som “vanskelige”, fordi ingenting fungerte. Sekvensen av symptomer som brukes til å diagnostisere fibromyalgi er: viktige triggerpunkter, depresjon og søvnforstyrrelser. Det er en grunn til at disse aldri blir presentert på en lærebokmåte. Faktisk har de fleste pasienter enda flere symptomer enn det som dekkes i den grunnleggende diagnostiske oppskrivningen for fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Når en riktig smittsom opparbeidelse blir utført ved siden av kjemisk toksisitet og screening av tungmetaller, blir imidlertid det komplette symptombildet for hver pasient tydelig. Og nå kan du behandle den virkelige patologien som forårsaker symptomene, i stedet for å maskere smertene.

Den medisinske forvirring om emnet

De fleste leger er ikke opplært til å se etter latente infeksjoner i løpet av en ti minutters kontoravtale. Hvorfor spør du? Svaret er klart: det er ingen enkle behandlinger eller testløsninger i den konvensjonelle modellen. Når Cymbalta, antidepressiva, kom på markedet med et mål for fibromyalgi-pasienter, begynte imidlertid legene å gjenkjenne og “behandle” tilstanden. Den farmasøytiske medikamentmodellen driver helsevesenet og ignorerer nødvendig personalisert diagnostikk og behandling for å ta vare på årsaken til sykdommen.

Hos Envita er vår tilnærming kraftig både i behandling og testing. Vi kjenner igjen den faktiske grunnårsaken og bruker en personlig tilnærming for behandling og testing for å målrette hver enkeltes unike behov. Når riktig testing utføres blir det åpenbart at antidepressiva ikke er svaret.

Er fibromyalgi virkelig en latent infeksjon?

De fleste fibromyalgipasienter har lymfocytose. Dette oppstår når infeksjon har trengt inn i lymfesystemet og dypt inn i bindevevet eller til og med nervesystemet. Noen infeksjoner krever spesialiserte tester og utdannede leger til å gjenkjenne klinikkens manifestasjoner.

Selve infeksjonen er beskyttet av lag med biofilmsamfunn. Når infeksjonen blir funnet ved konvensjonelle metoder, vil forskrevet antibiotika bare gi midlertidig virkning mot bakteriene. Vi har oppdaget, fra vår erfaring, at over 80% av pasientene som blir presentert for oss, enten er udiagnostiserte eller har ubehandlede infeksjoner. Vi bruker spesialiserte tester med LLMDs (Lyme literate medisinske leger) og en integrerende tilnærming for å hjelpe våre pasienter med å oppnå riktig helse ved å behandle årsaken til sykdommen, ikke bare symptomene.

Forstå latente infeksjoner, fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom

Vi henviste til symptomene tidligere på fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom og fant ut at de også eksisterer i en rekke andre autoimmune sykdommer. Her er lærebokdefinisjonen: “Fibromyalgipasienter lider av et” kronisk syndrom “som involverer generelle smerter, flere definerte ømme punkter, kronisk utmattelse, forstyrrede søvnproblemer og mange nevrologiske og muskel-skjelettsmerter og ubehag.”

Disse pasientene har ofte mange flere symptomer som IBS (irritabelt tarmsyndrom), hormonell ubalanse, angst og depresjon, samtidig. Men hva er årsaken til disse problemene?

Infeksjoner! Men det er mer til historien: nevrotoksiner

Ubalanser i viktige hormoner som testosteron, skjoldbrusk og kortisol sees regelmessig hos fibromyalgi og kronisk utmattelsespasienter. Med bruk av “bio-identiske hormoner”, kortdosering med lav dose kortisol og naturens skjoldbrusk, har pasienter begynt å se noen forbedringer. Disse pasientene har konstant konkurranse på reseptorstedene på cellene sine om hormoner og nevrotransmittere kontra nevrotoksin.

nevrotransmitter

Nevrotoksinene produsert av infeksjonen blokkerer og avbryter kroppens normale hormoner og nevrotransmittere balanse og funksjon. I hovedsak svekker nevrotoksinene flere systemer i kroppen vår, systemer vi trenger til daglig for å fungere med livskvalitet. Ved å kunstig balansere hormonene som allerede er lave hos de fleste pasienter, begynner du å se bedring, men med mindre infeksjonene blir behandlet, vil ikke den nevrologiske, mentale helsen og full hormonfunksjonen forbedre seg på lang sikt.

I behandlingen av fibromyalgi og andre leddgikt, har pasienter som tar testosteron mer energi, inkludert kvinner. Som en del av å bringe en pasient tilbake til full helse, forbedre søvn og redusere smerter og betennelser, må infeksjonen behandles og hormoner balanseres sammen med riktig immunfunksjon på nytt.

Stadiene av fibromyalgi etter infeksjon, tid og eksponering

De fleste av disse pasientene har latente infeksjoner som finnes dypt i bindevev, muskler, fordøyelseskanal og nervesystem inkludert hjernen. En bedre måte å forklare det på er i tre stadier: 1. pre-fibromyalgi; 2. fibromyalgi; og tredje kompliserte eller komplekse fibromyalgi. Det kommer an på hvor lenge pasienten har gått ubehandlet og udiagnostisert med infeksjoner som Lyme-sykdom. Basert på kronisiteten til infeksjonen og nedsatt immunforsvar, vil du se de forskjellige stadiene hos pasienter. Skjulte infeksjoner påvirker immunitet og lar andre opportunistiske infeksjoner ta tak. I pasienthistorien er det ikke uvanlig at pasienter føler noen bedring når de får antibiotika av en eller annen grunn. Behandling for alle infeksjoner må målrettes,Ta en tur i Envita medisinske sentre

Hjernen og ryggmargen utgjør sentralnervesystemet. Stimuli kommer fra det perifere nervesystemet, som deretter kommer tilbake til ledningen. Stimuleringen kan bli avbrutt når nervekompresjon oppstår, spesielt i nakkeregionene. Dette svekker og forsinker helingsprosessen også for pasienter. Skivene i ryggraden blir ofte degenerative hos fibromyalgi-pasienter på grunn av infeksjonen. Dette skjer når infeksjonen har påvirket platen. Hvis du ser nøye, blir pasientens smerter ofte funnet i muskel- og bløtvevsområdene og egentlig ikke i leddet på grunn av nevrotoksinet som påvirker nervens innervasjon for muskler.

Hvordan startet din fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom?

Det korte svaret: utløser. Et annet kritisk poeng er at fibromyalgi-syndrom initieres av et utløst fysisk traume; en bilulykke, kirurgi, en kjæres død eller andre psykologiske og emosjonelle stressorer. Dette er hva vi også har sett ved flere autoimmune sykdommer, kronisk utmattelsessyndrom og spesielt Lyme-sykdom. Infeksjonen er allerede til stede i kroppen hele tiden, men det er vanligvis utløseren som svekker immunforsvaret. Så går kroppens forsvarssystem ned, så åpnes Pandora’s Box og du begynner å se fullblods sykdommen uttrykt. Fenomenet “trigger” er ofte relatert til HPA-systemet (aksen) i hjernen. Begrepet kronisk Lyme sykdomskompleks ble utviklet av legene på Envita for å forklare pasientene våre at mange bakterier (inkludert Borrelia), viral, sopp, parasittiske infeksjoner og andre flåttbårne møntfeksjoner fører til muskuloskeletalsmerter, leddsmerter, nevrologiske smerter, fordøyelsesproblemer, hormonelle problemer, hodepine, kognitive problemer og listen fortsetter. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.