Usynlige symptomer på fibromyalgi du bare ikke kan ignorere

AV JULIA NELSON

Offentliggjøring: Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget via tilknyttede lenker til produkter tilknyttet innhold i denne artikkelen.

Fibromyalgi rammer mer enn 5 millioner mennesker i USA, og tallene øker.

Det er mange ubehagelige symptomer på fibromyalgi. Det er kjent som en usynlig sykdom fordi folk ikke kan se hvordan mennesker lider av sykdommen.

Generelt er fibromyalgi en veldig alvorlig tilstand som de lider opplever, og symptomene på det bør være kjent.

Smerter rundt anbudspoengene

Et av de vanligste symptomene på sykdommen er at ømhetspunktene har en tendens til å bli veldig ømme rundt leddene i kroppen. Ømheten kalles smertepunktene, og når trykket påføres på disse punktene, resulterer det i mye smerte.

Smertene er rett rundt hudens overflate. Områdene rundt nakken, ryggen og rumpa er den mest rammede. Imidlertid er smertene stort sett usynlige og lite kjent.

Kriblende følelse

Et annet vanlig problem forbundet med fibromyalgi er prikking. Prikking er et usynlig symptom og resulterer i følelse av stikkende type. Det påvirker forskjellige deler av kroppen, og det er mest vanlig å kjenne en kriblende følelse.

De vanlige problemene forbundet med fibromyalgi er mangel på bevegelse, trykk på nervene, unormalt vitamin- og mineralnivå blant forskjellige andre.

Kronisk utmattelse

Flertallet av menneskene som har fibromyalgi går gjennom en slags kronisk tretthet.

Leger tror at det kan være på grunn av en infeksjon med et virus, og det kan føre til hormonell ubalanse, søvnproblemer blant mange andre lignende forhold.

Kronisk tretthet er følelsen du får når du er ekstremt sliten. Du begynner å føle deg sløv, overveldet og svak, og det er ganske enkelt et tilfelle av å ikke være god nok.

Kronisk tretthet er i utgangspunktet en følelse av å føle seg trøtt, og mange mennesker kan bare utelukke dette, men dette er sant at kronisk tretthet kan føre til at du føler deg alvorlig slapphet.

Utmattelse – Føler utmattet hele tiden

Personer som har fibromyalgi opplever søvnproblemer som får dem til å nå dype søvnnivåer.

Utmattelse fører til en økning i tretthet og en generell følelse av fortvilelse. Andre symptomer inkluderer langsom blodsirkulasjon i kroppen, enorm utmattelse og manglende evne til å føle smerte eller søvn.

Humørsvingninger

Du kan også føle at humøret ditt går i høyslipp når du fibromyalgi. Du kan finne deg i et veldig dårlig humør og klikke på menneskene du er glad i eller bli veldig sint.

Imidlertid er det visse medisiner som ikke forbedrer humøret og gir en enorm nedgang i personens irritabilitet og forårsaker også en smerteheving.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.