AVACEN: De nieuwe wonderbehandeling voor fibromyalgie

VAN STELLA JONES

Openbaarmaking: we kunnen geld of producten verdienen van de bedrijven die in dit bericht worden genoemd via gelieerde links naar producten die zijn gekoppeld aan inhoud in dit artikel.

Van tijd tot tijd komen er nieuwe medicijnen vrij die weinig doen om de pijn en het lijden als gevolg van fibromyalgie aan te pakken. Er is nog geen bekende oorzaak van fibromyalgie, en daarom is het nog steeds een mysterie voor artsen en wetenschappers. De pijn wordt gekenmerkt door constante pijn, ongegronde vermoeidheid, slopende verwarring enzovoort.

Nu wordt erkend dat fibromyalgie een echte aandoening is en niet uit patiënten bestaat. Na deze vooruitgang zijn er veel medicijnen en behandelingen gemaakt die helpen bij de behandeling van fibromyalgie.

Helaas is er nog geen remedie voor fibromyalgie ontdekt. Dat is de reden waarom het absoluut noodzakelijk is dat de wereld nieuwsgieriger wordt in het vinden van de antwoorden op de vragen die de patiënt al zo lang stelt, dwz wat is deze pijn en hoe kan ik deze pijn laten verdwijnen?

Er zijn enkele medicijnen die met een plop op de markt zijn gekomen en deze medicijnen zijn Lyrica, Cymbalta en Savella. Helaas hebben deze medicijnen weinig gedaan om de wijdverbreide pijn van fibromyalgie-patiënten aan te pakken. In feite lijken de bijwerkingen van deze medicijnen beangstigend te zijn dan het omgaan met de pijn zonder deze medicijnen te hebben.

Dit concept was er, totdat Thomas Muehlbauer, een onderzoeker, de AVACEN-behandelingsmethode uitvond voor mensen met fibromyalgie. De resultaten van zijn onderzoek tonen aan dat zelfs geen enkele patiënt een bijwerking heeft gemeld en dat er in zijn onderzoek 500.000 behandelingen zijn toegediend.

Dus u vraagt ​​zich nu af hoe de behandelingsmethode van AVACEN werkt.

Muehlbauer verklaart het werk door te zeggen: “De sleutel is de voortdurende infusie van warmte in de bloedsomloop door de palm wanneer het lichaam zich op normothermie bevindt, ongeveer 98,6 graden F. De warmte werkt als een katalysator bij het verminderen van de dikte van het bloed. Het resultaat is dat het lichaam de ongewenste warmte moet verspreiden door het verwarmde en dunnere bloed door de skeletspieren te pompen om het capillaire netwerk voor warmtewisseling te bereiken waar het kan worden gekoeld door de omgevingslucht. “

Ja, dit is waar dat deze behandeling eigenlijk een spa-therapie is voor je interne organen zoals spieren die belangrijke pijnreceptoren zijn. Je krijgt echt heel fijne spierontspanning.

Muehlbauer verklaart verder voor de zorgen die mensen hebben over de mogelijkheid dat lichaamstemperaturen te warm worden, “het kan de hitteberoerte niet veroorzaken omdat het niveau van warmte nauwkeurig wordt geregeld. In feite zijn de zweetklieren niet eens betrokken bij de niveaus van geïnfundeerde warmte. “

Deze studie is echt in de buurt van een volledige doorbraak zoals andere studies uitgevoerd door San Diego, de Universiteit van Californië en het zal de fibromyalgie-gemeenschap voor altijd veranderen.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.