Opprinnelige symptomer på fibromyalgi og galleblæren

AV STELLA JONES

Offentliggjøring: Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget via tilknyttede lenker til produkter tilknyttet innhold i denne artikkelen.

I dag snakker vi om de første symptomene på fibromyalgi. Hvis du er en fibromyalgi-pasient, opplever du sannsynligvis utbredte smerter i muskler og ledd sammen med tretthet. De tidlige symptomene på fibromyalgi er imidlertid ingen særegne og ligner ofte tegn på mange andre vanlige helseproblemer.

Opprinnelige symptomer på fibromyalgi 

Som et resultat blir fibromyalgi ofte feildiagnostisert. Det kan være forvirrende for pasienter å finne hva er det, fibromyalgi og lupushar noen likheter, men det er forskjeller også. For øyeblikket er ingen laboratorietester eller avbildningstester tilgjengelige for fibromyalgi.

Hva legen spør

Når du ser legen din for å få en diagnose, vil han eller hun sannsynligvis spørre om følgende:

 • en hyppig følelse av utmattelsessmerter og ømme ledd
 • leddstivhet spesielt om morgenen
 • problemer med å sove
 • problemer med konsentrasjon og hukommelse er også kjent som fibro tåke
 • følelser av angst og depresjon
 • nummenhet
 • kriblende i hendene armer føtter og ben
 • hodepine
 • som får diagnosen IBS (irritabelt tarmsyndrom) eller rastløst bensyndrom
 • problemer med vannlating

Det er verdt å merke seg at kvinner er 10 ganger mer sannsynlig enn menn å få fibromyalgi. Fibromyalgiasmerter intensiveres ofte i løpet av en kvinnes menstruasjon.

Hvordan pasienter reagerer med det første

La oss snakke om innledende overraskende forskning med fibromyalgi. Det er så mange mennesker som kommer inn med denne lidelsen, og det som skjer er at de får medisiner og prøver naturlig fibromyalgi-behandlingrettsmidler som kanskje ikke fungerer for dem. Jeg vil gi deg noe annet å se på.

Det kan være GallBladder

Sannsynligvis de siste 4 av 10 tilfeller, kom det ned til ett problem som har å gjøre med den overbelastede galleblæren. Galleblæren er plassert under høyre ribbein. Hva skjer når det blir hovent, når det blir overbelastet, det legger press på mellomgulvet og en nerve som kalles den freniske nerven. Den reiser opp til høyre skulder opp til hodet og inn i nakken.

innledende symptomer på fibromyalgi

Verdt et forsøk?

Musklene i det øvre felleområdet eller nakken, trekker seg sammen og får ryggvirvelen til å rotere som klemmer nerven. Smertene går rett ned på høyre side, går opp i hodet. Så hvis du har første symptomer på fibromyalgi og mer høyresidig fibromyalgi smerte, så se på galleblæren. Fordi det kan være kilden til det, og det du gjør er at du trykker inn galleblæren i omtrent et minutt eller to og ser om denne smerten forsvinner.

Fordøyelsesproblemer

Det er også tilfeller hvor mennesker rapporterer fibromyalgi brystsmerter, som kan være Costochondritis. Men la oss snakke om hvis det er galleblæren din, at smertene vil forsvinne så raskt, og du vil være veldig lamslått for å finne ut at det ikke egentlig var fibromyalgi i utgangspunktet. Det var en overbelastet galleblæren. Fordi overbelastede galleblæren skaper mye betennelse og smerter, og de har også ganske oppblåsthet og fordøyelsesproblemer.

Mye av den øvre delen av kroppen, spesielt nakken, i hodet og til og med hodepine, er assosiert med fordøyelsessystemet. Det er massevis av nerver her nede, som går oppover her. Selv en nerve kalt vagus nerven.

Enterisk nervesystem

Hvis noen medisinsk fagperson som leser dette, kalles det enteriske nervesystemet, er det en del av det autonome nervesystemet du har den sympatiske parasympatiske og enteriske. Det enteriske nervesystemet er her nede, og det kan også vise smerter helt opp hit.

Så det du kan gjøre er å trykke inn i området, og hvis det er en lettelse. Derfor ville jeg begynne å støtte galleblæren. Endre sannsynligvis spiser du, ta noen galle salter, av galleblæren støtte formel, og innse at problemet ikke kan fibromyalgi i noen tilfeller. Det er noe annet. Så bare for å få frem det og så fortsett og legg kommentarene nedenfor og takk for leseren.

referanser

 1. https://www.webmd.com/fibromyalgia/guide/fibromyalgia-symptoms#1
 2. https://www.emedicinehealth.com/ask_what_are_the_first_signs_of_fibromyalgia/article_em.htm
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.