Å eliminere eller begrense 6 fibromyalgiutløsere med en gang

AV STELLA JONES

Det er veldig viktig å vite hva triggerne dine er for fibromyalgi, da det er et skritt mot å føle deg bedre. Hvert symptom forekommer forskjellig hos hver person, og triggere påvirker også forskjellig på hver person.

Det er 6 utløsere som alle burde trenge for å jobbe med det så tidlig som mulig. Disse utløserne inkluderer stress, røyking, metaller i nærheten av kroppen, minimerer menstruasjonssmerter, reduserer eksponeringen for kaldt vær og får bevegelse.

Hvis du eliminerer bare en av disse triggerne, vil du føle deg mye bedre. Og når du først har lyktes med å eliminere den første triggeren, vil du sannsynligvis gjøre et forsøk på å eliminere ytterligere triggere.

Livsstiler med høy stress

Selvfølgelig er det mye vanskeligere å eliminere alt stresset fra livet ditt, men du kan jobbe med denne triggeren for å minske fibromyalgi. Du kan føle hodepine, høyt blodtrykk og vektøkning på grunn av høyt stress. Stress spiller også en rolle i forverring av symptomer på fibromyalgi. Tenk på at du stresser alvorlig og prøv å eliminere det fra livet ditt. Du bør ha noen seriøs planlegging for å redusere stress i livet ditt. Så alt du trenger å gjøre er å holde det sakte og ta små skritt for å eliminere den største utløseren i livet ditt.

Gi deg selv litt tid til å gjøre meditasjon, dyp pusting, lese eller gå på tur, da disse tingene hjelper til med å redusere følelsene av stress på kroppen din. Du kan også diskutere det med dine venner og familie om å eliminere stress i livet ditt.

Fjern røyking

Alle er kjent med ulempene ved å røyke, og alle vet at det er skadelig for helsen vår og kan forårsake kreft. Så det er ikke overraskende å vite at røyking også kan påvirke fibromyalgipasienter dårlig. Nikotin har skadelige effekter på hele kroppen din, og det påvirker også muskler.

Så du må eliminere røyking så tidlig som mulig for å sikre at musklene dine fungerer på topp. Du bør slutte å røyke trinn for trinn fordi det kan være overveldende å røyke å stoppe røykingen på en gang.

Alt du trenger å gjøre er å redusere antall sigaretter du røyker i rutinen. du vil føle deg mye bedre ved å eliminere nikotin fra livet ditt.

Tannfyllinger

Du kan bli stilt dette spørsmålet av en tannlege hvis du vil endre de gamle fyllene dine for nyere. Dette spørsmålet blir ofte spurt fordi de gamle fyllingene inneholder kvikksølv og ifølge forskningen er kvikksølv virkelig ille for at du har det i munnen.

Personer som lider av fibromyalgi synes det ofte er effektivt å endre sine gamle fyllinger. De kan føle seg bedre ved å gjøre dette. Du bør også begrense de andre metaller du blir utsatt for med jevne mellomrom så mye du kan.

Så du bør snakke med legen din for å erstatte dine gamle fyllinger ved neste besøk. Avhengig av kostnadene kan det ta noen måneder eller år, men det er verdt det å få metallet ut av kroppen din.

Minimer menstruasjonssmerter

Symptomene på menstruasjonssyklus kan variere fra kramper, smerter, migrene, forhøyet blodtrykk, og irritabelt tarmsyndrom og så videre. Det er klart det ikke er noen måte å eliminere menstruasjonssyklusen vår uten å ta sterke tiltak, men vi kan redusere den månedlige frustrasjonen og irritasjonen av fibromyalgi.

Helsen din spiller en rolle i å minske menstruasjonssmerter. Å drikke mye vann før og under menstruasjonssyklusen, tilstrekkelig trening og eliminere koffein kan bidra til å redusere smertene.

Vann er nødvendig for oss i alle forhold, men det er ekstremt nyttig for å redusere symptomer på menstruasjonssyklusen. Du bør drikke minst 64 gram per dag for å sikre at kroppen din eliminerer avfallet og fungerer på sitt beste nivå.

Redusere eksponeringen for kaldt vær

Det er selvfølgelig ikke mulig å eliminere alt vær fra livene våre. Fibromyalgi-symptomene dine kan reduseres i et varmere klima, så du kan vurdere et varmere klima i stedet for en ting å bevege seg.

Hvis du bor i et område som har alle fire årstider, kan du prøve noen ting for å redusere effekten av kulde på kroppen din. Du kan holde hjemmet ditt litt varmere enn du normalt gjør.

Du kan også investere i å kjøpe noen varme tepper, varme tøfler og gensere å ha på. Du kan bruke disse tingene i hjemmet ditt også for å få deg til å føle deg bedre og varm. Så du bør sørge for at du har kledd deg varmt ut i kaldt vær. Vurder å bruke hansker, en varm frakk og en lue når du skal ut.

Slutt å ha en skrivebordsmessig livsstil

Trening er en nøkkelfaktor for å ha en sunn livsstil. Det spiller også en sterk rolle i å eliminere fibromyalgiutløsere. Fibromyalgi-symptomene dine vil bare bli verre av den skrivebordsmessige eller inaktive livsstilen, da det øker muskelstivheten og reduserer kroppens fleksibilitet.

Hvis du eliminerer inaktiv livsstil, vil det hjelpe deg med helsemessige fordeler, vekttap og bedre sirkulasjon i hele kroppen og mindre leddsmerter. Det er heller ikke mulig å hoppe direkte inn i en svært aktiv livsstil. Ta det rolig.

Prøv å begynne å gå turer på bare 10-15 minutter, så ser du en tydelig forskjell i hvordan kroppen din føler seg.

Du må ta noen nøye overveielser for å kjempe mot fibromyalgi. Noen av triggere eller alle triggere kan forekomme hos mennesker. Ta deg tid til å undersøke tingene som gjør at du føler deg verre eller bedre.

Prøv å føre en journal for å legge merke til symptomene og observasjonene dine om andre ting. Hold oversikt over vanninntaket, treningen og den månedlige menstruasjonssyklusen for å redusere triggene. Fjern røyking fra livet ditt, og rådfør deg med legen din om endringene du kan gjøre i å føle deg bedre.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.