Fibromyalgie: van binnen gebroken zijn en ik denk dat niemand anders, ik kan begrijpen hoe ik me voel … Het is de onuitgesproken emoties ziekte

Fibromyalgie, binnen gebroken zijn

Onze emotionele toestanden kunnen allerlei ziekten behandelen: hypertensie, hartstoornissen of verschillende soorten zenuwaandoeningen. Verschillende aandoeningen kunnen niet alleen helpen onze fysieke gezondheid te transformeren, maar ook om genezing op een dieper niveau te vergemakkelijken. Het geheim is om de berichten achter de lichamelijke aandoeningen te ontdekken en te begrijpen om beter te leren kennen en te leven.

Image result for Fibromyalgie, binnen gebroken zijn

“Om deze psychosomatische verbinding te begrijpen voordat we moeten erkennen dat lichaam en geest samen zijn”, zegt de auteur. Normaal beschouwen we het lichaam als een “bundel” die ons vergezelt, die we koesteren en wanneer het beschadigd is, zou de arts het moeten repareren. “Helaas is deze visie zeer beperkt. Ontkent de complexiteit van de energieën die ons wezen vormen, de energieën die stromen en met elkaar communiceren. (…) Er is geen scheiding tussen wat er in de geest gebeurt (gedachten en gevoelens) en wat er in het lichaam gebeurt ”

Een ding om op te merken over fibromyalgie omdat de symptomen ervan slecht worden begrepen Mensen die aan de ziekte lijden, denken dat anderen hen niet geloven omdat de pijn dat niet is. Fibromyalgie wordt als een controversiële diagnose beschouwd, en sommige auteurs beweren dat het niet als een ziekte moet worden beschouwd omdat, onder andere, het ontbreken van afwijkingen in lichamelijk onderzoek, laboratoriumtests of doelen van medische beeldvormingsstudies om de diagnose te bevestigen.

Officieel fibromyalgie een reeks symptomen en slecht begrepen musculoskeletale aandoeningen, die voornamelijk wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid, aanhoudende pijn, variabele stijfheid van spieren, pezen en een breed scala aan andere psychologische symptomen zoals slaapstoornissen, ochtendstijfheid, hoofdpijn en problemen met denken en geheugen, soms ‘black-outs’ genoemd die vaak het dagelijks functioneren van mensen verhinderen. Het is een ‘niet-besmettelijke’ aandoening die voorkomt bij ongeveer 3 tot 6 procent van de jonge vrouwen, meestal in de leeftijd van 20 tot 50 jaar oud.

Vandaag gaan we een interview delen met Maria elsngels Mestre, een vrouw die leed aan fibromyalgie en geen officieel antwoord van hun artsen kon hem op zijn eigen verdiensten achterlaten. Sindsdien is er geschreven over en wordt patiënten geadviseerd over deze en andere chronische ziekten. Hoop zal een grote hulp zijn …

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is de ziekte van onuitgesproken emoties. Het is het resultaat van een intern conflict dat we zelf hebben gegenereerd. Het meest aangetaste orgaan is de lever, bewaarder van emoties volgens de traditionele Chinese geneeskunde. Het reguleert fasciae, spieren, pezen, ligamenten, gewrichten, aders en slagaders, kanalen en zicht. Dit organisme is ook verantwoordelijk voor de ontgifting van alle gifstoffen die ons ziek maken, zowel extern als intern.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen?

-Fibromyalgie heeft een breed scala aan symptomen, is de belangrijkste gegeneraliseerde musculoskeletale pijn, stijfheid en vermoeidheid, die gepaard gaat met een afname van concentratie en geheugen, slapeloosheid, prikkelbare darm, prikkelbare blaas, hoofdpijn, angst, rusteloze benen syndroom, pijn op de borst, zware en periodes van pijnlijke menstruatie, verminderd gezichtsvermogen, krampen, enz.

Wat voor soort mensen lijden er?

-Gebruik gezondheid en harmonie dat we denken, voelen (emotie) en actie (actie / woord) op elkaar moeten afstemmen. Bij fibromyalgie is er sprake van wanbeheer van gedachten en emoties, omdat hun energie niet wordt vrijgegeven in actie of door spraak. De actie wordt onderdrukt en de energie van de gedachte en de emotie worden geblokkeerd zoals de spanning, die zich manifesteert in pijn en verschillende symptomen. U zocht ook: EMOTIES BEÏNVLOEDEN MOEDER VAN BABY

Waarom meer gevallen bij vrouwen dan bij mannen?

De vrouw is emotioneler en praktischer. Zijn haar is emotioneler, terwijl mannen meer mentaal en theoretisch zijn. Bovendien is de factor die deze ziekte mogelijk maakt repressie. Het lijdt geen twijfel dat vrouwen in onze samenleving in de vroege kinderjaren meer onderdrukt zijn dan mannen.

“Als deze ziekte?

Zoals alle ziekten is fibromyalgie multifactorieel, maar het komt voort uit de rigide culturele, gezins- en sociale gewoonten die zich voordoen in de onderdrukking van de kindertijd. Het kind kopieert deze patronen om zich geliefd te voelen, en wordt gehoorzaam en onderdanig, zonder te zijn, en begon een vals zelf te ontwikkelen, om zich af te keren van zijn essentie. Psycho-emotionele vlekken die de zieken vergezellen, zijn de trots om zich gewaardeerd te voelen voor de omgeving van de perfectionist en onderdrukte woede, een emotie die, indien niet bevrijd, een verwoestende gezondheid is.

Heb je een vorm van genezing of is het echt een chronische ziekte?

Hij kan gezondheid herstellen als het onze wil is, we hebben de nodige informatie en zijn klaar om veranderingen aan te brengen in de wereld van mensen. We hebben een transformatie nodig van denken, voelen en handelen, die een gezond, vrij en gelukkig nieuw genereert.

Wat is transcraniële stimulatie?

Transcraniële stimulatie is gebaseerd op de productie van een elektrische stroom in de hersengebieden. We weten dat elektrische stroom elektromagnetische velden creëert, dus vanuit mijn oogpunt denk ik niet dat fibromyalgie de meest geschikte is. Als we neurotransmitters zoals serotonine en melatonine willen verhogen, hebben we eerst minder invasieve hulpmiddelen, zoals voedsel, medicijnen. Om het niveau van neurotransmitters te verhogen, beveelt peulvruchten, die tryptofaan bevatten, een inductor van deze neurotransmitters aan. We zijn ook geïnteresseerd in: ENKELE TRACKS UW PERSOONLIJKHEID GEEF U UW OGEN

Hoe kunt u de symptomen verbeteren?

de verandering van houding leidt ertoe dat we ons niet langer slachtoffer voelen van het nemen van verantwoordelijkheid, niet langer passief zijn om actief te zijn, de ziekte als protagonisten zelf beheren door empowerment: -De volgende veranderingen zijn nodig om te genezen. Hopelijk genezen we ons niet, we moeten en niet-naleving van de opstand onze eigen beslissingen nemen en ons leven leiden. We hebben ook een verandering van levensstijl nodig, die stress vereenvoudigt en verlaat. Het is ook noodzakelijk om de normen te vervangen die zijn vastgesteld en begrepen door onze ervaren ervaring die ons helpt om ‘nee’ te zeggen zonder ons schuldig te voelen. Het is essentieel om de gewoonten die ons pijn doen te veranderen, vooral voedsel, een voedsel zuivert ons van giftige lever, inclusief medicijnen, om ons van energie te voorzien,

“Is het een soort moderne ziekte?

-NEE. ziekten overgedragen vanwege psycho-emotionele defecten van de mensheid, maar nemen toe en worden verergerd door slechte voeding en levensstijl. Op dit moment is deze ziekte overwegend vanwege selfexigencia die de vrouw zelf heeft ingesteld om alle aspecten van de moderne levensbril te bereiken, zoals het beroep van werk, gezin, gezin, sociale relaties, enz. Dit alles, vaak zonder de mogelijkheid om te regisseren leven.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.