Hoe hidroterapie Fibromialgie kan help

DEUR JULIA NELSON

Fibromialgie is ‘n situasie wat gewoonlik medisyne gewoonlik minimaal kan doen om hulp te verleen. Vir hierdie motief sal verskeie slagoffers kyk na vervangende terapieë in hul koop om hulp te kry, en hidroterapie kan voordelig wees. In hierdie opstel gaan ons na oor wat fibromialgie is, wat hidroterapie is en hoe dit kan help met fibromialgie.

Image result for How Hydrotherapy Can Aid Fibromyalgia

Wat is fibromialgie?

Fibromialgie kan ‘n moeilike situasie wees om te diagnoseer, aangesien daar nie ‘n sneller beskou word nie en daar geen sekerheid daarvoor is nie. Nietemin sal die slagoffers gewoonlik weet dat hulle uitputting vermeng het met ongemak in die spiere, gewrigte en senings. Die situasie sal vir elke individu verskillend wees en word nie voorgestel dat dit degeneratief is nie en dus bestuur kan word. Sowel as die aanduidings wat mense wat vandag genoem word, kan ook voorkom by IBS, hoofpyn, melancholie, angstigheid, duiseligheid, asook baie ander. As u enigsins betrokke is, moet u na u gesondheidsorgverskaffer gaan, aangesien dit noodsaaklik is om ander situasies waaruit u sukkel, uit te sluit en ‘n behoorlike prognose te kry net voordat u fibromialgie begin behandel.

Wat is hidroterapie?

Hidroterapie is in werklikheid ‘n tipiese periode om enige terapie wat water in enige vorm soos stoom en ys gebruik, te beskryf. Dit kan aansienlik verander in vorm, maar kan dinge insluit soos baddens, warm baddens, stoomkamers, kolonbesproeiing sowel as klam kompresse. Vir hierdie motief is dit uiters belangrik om die regte vorm van hidroterapie in u spesifieke situasie te ontdek. Byvoorbeeld, sommige situasies kan baat vind by ‘n stort, omdat stimulasie gevra word, terwyl baie ander meer in ‘n bad kan presteer, aangesien dit vertroosting en ontspanning kan bewerkstellig.

Hidroterapie en fibromialgie

In ‘n verskeidenheid wetenskaplike studies wat oor die hele planeet gedoen is, is hidroterapie ‘n redelike effektiewe middel vir fibromialgie. Sommige van die bykomende voordele wat ontdek is, is onder meer die vermindering van ongemak in spiermassa, hulp met sluimering, groter mobiliteit en die vermindering van styfheid.

Terapeutiese bubbelbaddens is een vorm van hidroterapie wat nuttig is. In een oorsig het pasiënte hierdie genesing twee keer per 7 dae vir 6 weke ondergaan, en daar is gevind dat die pasiënte ‘n aansienlike voordeel gehad het. Hulle het gedokumenteer dat hulle groter spiermassa en gewrigsfunksie verkry het, sowel as die vermindering van ongemak en die verbetering van die kwaliteit van die sluimering.

U kan gewoonlik ontdek dat u hidroterapie by verskillende spa’s oor die hele planeet kan kry, en verskeie swembaddens kan moontlik toegerus wees om ‘n vorm of terapie aan te bied. Nietemin, as u die uitgawes ontbloot wat verskeie mense vandag verbied, kan u ook bykomende voordele uit gewone bad by die huishouding kry. Dit kan nietemin gedink word dat normale liggaamlike oefenterapie in hittewater waardevol kan wees, en u kan dus probeer om u plaaslike swembad na te gaan en kursusse in waterfisiese oefeninge by te woon.

Afsluiting

Daar is tans baie kanse vir mense om verskillende soorte hidroterapie aan te wend. Dit is uiters belangrik om u keuse noukeurig te maak en alles wat u doen, te kies. Daar is ‘n verskeidenheid items wat u in ag moet neem, soos ligging, prys en ekstra voordele. Nietemin, as u opspoor dat niks in u situasie dien nie, kan hidroterapie ‘n alternatief wees waaraan u die moeite werd moet dink.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.