Hva er årsaken til alvorlighetsgrad i fibromyalgi lårsmerter?

AV JULIA NELSON

Som vi allerede vet er fibromyalgi en kronisk smerteforstyrrelse som vekker omfattende sårhet i muskler, leddbånd og sener. Denne smerten kan også overstige fra andre deler i låret. Det svekker bena, og en person lider av at den møter vanskeligheter med å gå og ikke klarer å sitte og stå i en lengre periode.

Image result for What Causes Severity in Fibromyalgia Thigh Pain?

Hva utløser fibromyalgi låresmerter

Homøopatiske medisineksperter viser at fibromyalgi-symptomene, spesielt smerter i lårområdet forårsaket av den omfattende utviklingen av sopp kjent som  candida albicans. Denne soppen pleier naturlig i kroppen og overforbruk av antibiotika, sammen med et usunt kosthold og mindre trening kan utløse den hardt. I motsetning kan overbelastet sopp sammen med andre giftstoffer angripe lårvev, celler og muskler. Vi anbefaler deg å spise så mange grønnsaker og frukt du kan og bruke riktige kosttilskudd.

Hvordan få lettelse fra denne smerten

Det er obligatorisk for pasienter som lider av fibromyalgi lårsmerter å få lange perioder med avslapning for å takle smertene. Helseeksperter foreslår at pasienter holder seg borte fra handlinger som forsterker smertene, for eksempel løping, tøying eller overdreven trening. For å lindre sårhet og betennelse i låret, kan du bruke en kald komprimering. Kald komprimeringsis tillater vasokonstriksjon som kan redusere smerter og hevelse ved å begrense strømmen av blod og nymf til den berørte delen. Når du bruker is med 20 minutters intervall hele dagen, kurerer det smertene utrolig. Når smerte eller betennelse har redusert, må du bruke varme på smerteområder for å øke blodstrømmen.

Antiinflammatoriske medisiner

Naproxen og Ibuprofen betennelsesdempende medisiner kan lette i å forbedre lårsmerter og sårhet også. Under alvorlige omstendigheter kan helseeksperter anbefale å ta steroider for fibromyalgi lider av smerter i lårene.

Antidepressiva og muskelavslappende midler er også noen ganger sterkt anbefalt. Forskning viser at 70% av fibromyalgi-pasientene har bekreftet effektiviteten av Amitriptyline, noe som også forbedret deres dyktighet når det gjelder søvn og avverge smerter og utmattelse om morgenen.

Et annet middel for å kurere smerter er gjennom dyp vevsmassasje. Fra naturmedisinsk ekspert synspunkt, kan denne typen massasje gi hjelp til å eliminere giftstoffer fra ledd og vev i muskelen.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.