De beste metodene for levering av cannabis for behandling av fibromyalgi-smerte

AV JULIA NELSON

Betydningen av cannabis vokser mer i dag, ettersom dens mange fordeler for menneskekroppen gradvis utspiller seg. Urten er effektiv i behandling av smerter, søvnløshet, angst, depresjon, eksem, betennelse og mye mer. Mens du tar opp smerter, som kan forårsake av mange årsaker, behandler den også alle forholdene som kan føre til det som leddgikt, migrene, hodepine, muskelspasmer og til og med fibromyalgi..   

Vi kan finne syntetiske medisiner som Marinol og Cesamet som etterligner THC-forbindelsen av cannabis for å behandle syndromet. THC er den kjemiske forbindelsen som forårsaker høy, som også har smertelindrende egenskaper. Andre forbindelser som CBD bidrar også til å behandle symptomene på fibromyalgi. Artikkelen vil belyse potensielle leveringsmetoder for cannabis for å møte tilstanden.

Fibromyalgi og dens symptomer

Fibromyalgi er en tilstand som påvirker 2% -4%av den amerikanske befolkningen som utgjør 6 til 12 millioner mennesker. Blant dem er 90% kvinner. Kvinner har fire ganger større sannsynlighet for å oppleve symptomene på det. Eksperter vurderer årsaken til fibromyalgi kan være på grunn av en mangel i sentralnervesystemet ved overføring av smertesignaler. Personer med lidelsen utvikler følsomhet for smertefulle stimuli. Svarene deres på smertene er høyere enn den faktisk burde være.

Det er debatter om å klassifisere fibromyalgi som kroniske smerteforhold. Det er også vanskelig å identifisere lidelsen uten noen spesifikke laboratorietester som er ment for den. Det kan være genetiske eller noen psykologiske faktorer som angst og depresjon som kan utvikle kjemiske ubalanser i hjernen. Tretthet, angst, depresjon, hodepine, søvnløshet, stivhet, kognitive forstyrrelser er noen vanlige symptomer på fibromyalgi som kanskje ikke er dødelig, men som påvirker den enkeltes daglige liv.

Kvinner opplever noen andre symptomer, som kan omfatte følgende:

  • Problemer med blærekontroll
  • Smertefulle menstruasjoner
  • Følsom for støy, sterkt lys, berøring
  • Smerter under samleie
  • Magesmerter
  • Irritabel tarm-syndrom
  • Kvalme       

Kvinner har en tendens til å oppleve mer smerter før og i løpet av menstruasjonssyklusene. Det er vanlig blant kvinner i reproduksjonsårene, der hormonene er ansvarlige for denne effekten. Likevel finner både menn og kvinner lettelse fra cannabis Sativa bruk på grunn av smertestillende og betennelsesdempende egenskaper som kan lette smertene.

Cannabis som symptomlindrende middel

Kilde

Nedenfor smerter, nedenfor er noen andre symptomer cannabis effektivt kan behandle.

Søvnløshet – Cannabis kan være svaret på alle søvnvansker. Du kan håndtere søvnløshet godt med kroppens beroligende egenskaper.

Angst – De samme beroligende effektene kan lette angsten forårsaket på grunn av smerter i fibromyalgi. Det har den angstdempende effekten av sine cannabinoider som kan hemme symptomene effektivt.

Depresjon – Å endre humør er en kvalitet på cannabis som kan bidra til å avverge depresjonssymptomer på tilstanden. Cannabis kan øke kjemikaliene i kroppen som er ansvarlig for å kontrollere følelser. 

Irritabelt tarmsyndrom – IBS innebærer andre symptomer som oppblåsthet, gass, forstoppelse og diaré. Cannabis er bra for fordøyelseshelsen og viser effektiviteten til å behandle disse symptomene. Men brukere må være på vakt mot doseringen. Overdosering kan gjøre situasjoner verre.

Kvalme- De medisinske egenskapene til urten kan fungere som kvalme. Det hemmer følelsen av oppkast.

Menstruasjonskramper – Kvinner som opplever menstruasjonssmerter i perioder bruker cannabis som en levedyktig urtebehandling . Det kan lindre smertene og redusere andre PMS-symptomer.

Alle som opplever disse symptomene kan få produkter som har belastninger som spesifikt kan målrette mot disse. Besøk nettstedet online eller en hvilken som helst lokal cannabisbutikk for å finne en som kan passe til ditt behov.

Metoder for levering av cannabis

Røyking har vært utbredt i ganske lang tid nå. Men folk liker også å eksperimentere med noen andre måter å konsumere cannabis på. Her er fire leveringsmetoder som kan hjelpe deg med å bekjempe symptomene forårsaket av fibromyalgi.

vaping

Vaporizing får hypen på grunn av sin evne til å inhalere cannabis uten å brenne stoffet. Vaping innebærer å varme opp elementet til et punkt der det begynner å frigjøre damp. Det er ikke hardt mot lungene dine og avgir ikke en sterk lukt. Begynnelsen er også øyeblikkelig når den slipper ut i blodomløpet i løpet av få minutter. Hvis du ønsker rask lindring fra smerte og angst, er denne leveringsmåten perfekt. Opplevelsen av å fordampe cannabis avhenger av kvaliteten på fordamperen du kjøper. Ikke bry deg om å bruke penger på en god, da det vil vare lenger hvis du kan vedlikeholde dem godt. 

Kilde

edibles

Bland cannabis med mat. Edibles kan inkludere te, kaffe, salater, brownies, smoothies, gummier og småkaker. Mal bladene til en fin pasta eller pulver og bland det med hva som helst. Frøene gir til og med sunne næringsstoffer for den generelle trivsel. Enten du kjøper en cannabis spiselig fra en butikk eller tilbereder en hjemme, må du være forsiktig med doseringen, da du kan ha en tendens til å konsumere mer. Effekten av urten tar nesten 30 minutter å vises med spiselige ting. Siden det går gjennom fordøyelseskanalen, tar kroppen din tid å metabolisere den. Finn noen budsjettknopper som du kan bruke til å gjøre DIY-cannabis spiselig hjemme.

Kilde

sublingual

Du må bruke tinkturer i denne leveringsmetoden, som er små flasker som kommer sammen med en dropper. Sublingual bruk av cannabis innebærer å administrere det ved hjelp av dropper under tungen. Du må holde den en stund i munnen og deretter svelge. Det er stier i de sublinguale kjertlene som absorberer forbindelsen og fører den til målområdene for nød. Sublingual metode for å konsumere cannabis kan også gi raske resultater og lindre deg av kroniske smerter.  

Kilde

Aktuelt

Disse kommer som kremer, balsamer og lapper som du kan bruke på det berørte området. Den aktuelle metoden for å behandle fibromyalgi lar deg ta deg til et spesifikt område uten å la hele kroppen konsumere det. Dessuten holder det deg unna å bli høy. De fleste med tilstanden anser aktuell som den beste metoden for å håndtere symptomene. Det er fibromyalgi CBD-lappersom ser ut som et båndhjelp. Bruk den på armene, håndleddene, ankelen eller andre steder du opplever smerte.

Kilde

Konklusjon

Det er vanskelig å bedømme tilstanden til mennesker som lever med fibromyalgi. Cannabis gir håp om å takle det, og lar et omfang velge en alternativ metode til andre medisiner. Hvis du vil kjøpe medisinsk cannabis lovlig, trenger du resepter. Forsikre deg om at du får en, og bekreft også doseringen fra en ekspert.  

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.