Handige kristallen voor fibromyalgie

VAN JULIA NELSON

Kristallen die u kunnen helpen met de verschillende symptomen en worstelingen van fibromyalgie zijn Amethist, Citrien, Rookkwarts, Bergkristal en Rozenkwarts. Al deze kristallen kunnen worden gebruikt in het bad, of in een kleine voile zak en opgehangen aan de douchekop, je kunt ook Gem Elixirs en Gem Essences maken met deze kristallen, omdat ze allemaal volkomen veilig zijn om te worden gebruikt in combinatie met water . ALS je Gem Elixirs of Gem Essences maakt, zorg er dan voor dat de stenen zijn schoongemaakt van bacteriën en andere nasties die op je handen kunnen zijn wanneer je ze hanteert.

Amethist – Amethist is de eerste keuze voor velen in de metafysische gemeenschap, omdat het krachtig en zeer beschermend is. De ouden gebruikten Amethist om te helpen herstellen van fysieke verslavingen, en van verslavende relaties en gedrag, en dit kreeg de naam de “steen van soberheid”. Amethist is een van de ‘meester-genezers’ vanwege het brede scala aan genezingsmogelijkheden, evenals het verlichten van stress en het aanmoedigen van innerlijke kracht. Amethist is een prachtig kristal voor het omzetten van lagere frequenties in hogere, de kracht van de Amethist die negatieve energie omzet in liefdevolle energie. Amethist verbindt de hogere gebieden met die van het fysieke rijk, wat het een goede keuze maakt voor het werken met het Derde Oog en het ontwikkelen van je paranormale vermogens en je intuïties. Met de violette straal is het ook een geweldig kristal om te gebruiken voor de kruinchakra, verbinding mogelijk maken met het goddelijke. Amethist kan gaten verwijderen en repareren die zich in de Aura hebben voorgedaan en goddelijke energie naar je toe hebben getrokken. Op fysiek niveau helpt Amethist bij het voorkomen van nachtmerries, het helpt hoofdpijn te verlichten, helpt bij mensen die aan slapeloosheid lijden, het kan ook helpen bij vermoeide ogen om langdurig naar een computerscherm te kijken.

Citrien – Citrien is een zeer gelukkige en vreugdevolle steen, het brengt deze vreugdevolle vibratie naar buiten over naar degenen die zich in de nabije omgeving bevinden, en dit maakt het ideaal voor alle instellingen. Als je met Citrine werkt, kun je effectieve communicatieve vaardigheden leren, depressieve gedachten overwinnen en zelfs verborgen en opgeslagen woede loslaten. Citrien kan uw optimisme verhogen en een positievere kijk op en houding ten opzichte van situaties, zowel bewust als onbewust, brengen. Citrien wordt aangedreven door de zon en verwarmt, reinigt en geeft de gebruiker energie. Citrien is een transmuter voor negatieve energie en verhoogt uw eigen discipline, zodat u succes, rijkdom kunt bereiken en persoonlijke doelen kunt bereiken. Citrien wordt meestal geassocieerd met de Solar Plexus Chakra, maar het kan worden gebruikt om alle chakra’s te wissen en een gevoel van harmonie te creëren. Op fysiek niveau Citrien helpt de genezing van de wervelkolom, het metabolisme en de spijsverteringsorganen te ondersteunen, het kan ook een effectief kristal zijn voor het ontgiften van het systeem. Citrien is een ander kristal dat niet hoeft te worden gereinigd, maar ik stel voor het regelmatig te reinigen, afhankelijk van hoeveel je het gebruikt, of de omgeving waar je het hebt, of de energie waaraan het is blootgesteld.

Rookkwarts – Rookkwarts is een zeer krachtige metafysische steen en straalt een hoog niveau van energie uit, het is een langzame en gestage soort energie, maar het is toch krachtig. Rookkwarts helpt de persoon die het vasthoudt met aardse energie, en dit maakt het een uitstekende steen om te werken met de aardchakra, evenals de meer gebruikelijke wortel- en zonnevlechtchakra. Rookkwarts kan negatieve energie omzetten in positieve energie. Deze steen helpt de communicatie tussen de energie van de hogere chakra’s en de lagere chakra’s. Het gebruik van Rookkwarts tijdens meditatie kan informatie voor andere rijken weergeven. Het is ook geweldig voor gebruik in manifestatieroosters. Rookkwarts is een beschermende steen en werkt goed in medicijnzakken, roosters en ander genezingswerk. Je moet Smoky Quartz regelmatig reinigen,

Bergkristal – Bergkristal is de meest populaire steen die wordt gebruikt in de metafysica en is de meest veelzijdige helende steen onder alle kristallen. Kwarts is de krachtigste helende steen van het mineralenrijk, omdat het in staat is om op meerdere niveaus te werken voor meerdere omstandigheden. Bergkristal kan worden geprogrammeerd voor elke intentie en versterkt elke energie waarmee u in contact komt. Bergkristal beschermt tegen negativiteit en verbindt je tegelijkertijd met je hogere zelf en verlicht tegelijkertijd pijn. Clear Quartz versterkt en verbetert het Auric-veld en de subtiele lichamen erin. Als een geschenk van de aarde helpt Clear Quartz in het proces van spirituele groei. Bergkristal wordt gebruikt om alle chakra’s te reinigen, openen en activeren. Bergkristal absorbeert energie als een spons, en het is erg belangrijk om de steen van deze energie te verwijderen na elk gebruik, of op een regelmatige basis, zelfs als het wordt achtergelaten in een kamer die vaak bezet is – je hoeft het niet aan te raken voor Bergkristal om energie te absorberen. In hun natuurlijke vorm straalt Quartz point energie naar buiten, naar hun omgeving. Kwarts is een prachtig kristal om te gebruiken voor meditatie, energiewerk, rasterwerk en Reiki.

Rozenkwarts – Rozenkwarts is de steen van ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE en het is een van de belangrijkste tonen voor het werken met de Hartchakra. Rozenkwarts bevordert alle soorten liefde in het hart – zelfliefde, liefde voor familie, liefde voor vrienden en romantische liefde. Rozenkwarts heeft een hoge vibratie maar is zeer zacht en rustgevend. Rozenkwarts bevordert empathie met anderen en bevordert ook empathie voor het zelf. Het ruimt woede, jaloezie, woede, wrok en de lagere vormen van trillingen op. Het verlaagt stress en spanningen die in het hart worden vastgehouden. Rozenkwarts staat bekend als een romantische steen en kan worden gebruikt om liefde aan te trekken door het hartchakra te openen. Als je Rozenkwarts op je nachtkastje of in de relatiehoek van je huis houdt, zal dit nieuwe liefde voor je brengen, of helpen om een ​​reeds toegewijde relatie opnieuw te bevestigen. Deze steen voegt liefdevolle energie toe aan relaties, en niet alleen romantische relaties, het is geweldig als er een spanning is tussen ouder en kind. Rozenkwarts kan helpen om de schade van een gebroken hart te herstellen, waardoor u opgeheven verdriet, wrok en negatieve gevoelens over uzelf of de andere persoon kunt loslaten. Op fysiek niveau wordt Rozenkwarts gebruikt om te helpen bij aandoeningen van de Thymus, het Hart en de Longen. Het is een geweldige steen voor kanker die lijdt omdat het een liefdevolle ondersteunende energie toevoegt. Rozenkwarts kan problemen met seksuele frustratie helpen verlichten en brengt de seksuele drift in evenwicht. Op fysiek niveau wordt Rozenkwarts gebruikt om te helpen bij aandoeningen van de Thymus, het Hart en de Longen. Het is een geweldige steen voor kanker die lijdt omdat het een liefdevolle ondersteunende energie toevoegt. Rozenkwarts kan problemen met seksuele frustratie helpen verlichten en brengt de seksuele drift in evenwicht. Op fysiek niveau wordt Rozenkwarts gebruikt om te helpen bij aandoeningen van de Thymus, het Hart en de Longen. Het is een geweldige steen voor kanker die lijdt omdat het een liefdevolle ondersteunende energie toevoegt. Rozenkwarts kan problemen met seksuele frustratie helpen verlichten en brengt de seksuele drift in evenwicht.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.