Hva du trenger å vite om fibromyalgi edderkoppårer

AV JULIA NELSON

Generelt blir kvinner som eldes over 50 år offer for edderkoppårene. Dessuten går fibromyalgi-pasienter gjennom en stor kamp for å tolerere fibromyalgi-edderkoppårer.

Edderkopp årer er distenderte årer som utvikler seg nær huden. De er ofte synlige i bena og oppdages veldig enkelt. Vener skaper et nettlignende blå og røde mønstre. Når edderkoppårene forverres blir det til  åreknuter som er mer observerbare hovne årer. Siden de er veldig bemerket, er individer som har edderkopp årer tilbøyelige til å oppleve en mangel på selvtillit og fortvilelse angående huden deres.

Edderkopp årer gjør deg ikke bare irriterende visuelt, men de kan føre til sårhet og eskorte til andre alvorlige helseproblemer også. Noen ganger får de betente venene en dunkende følelse når blodet overføres gjennom dem. Også sårheten blir verre hver gang du setter makt på dem. Bortsett fra de sterke smerter, kan folk også oppleve kløe, ulme og stikkende følelser.

Hva er grunnen bak koblingen til edderkoppveier med Fibromyaglia?

Begge er korrelert på grunn av deres effekt på demografien til pasienter. Eldre kvinner er generelt mer utsatt for disse to plagene. Ikke bare det, endring i livsstil på grunn av fibromyalgi øker veksten av edderkoppårer.

Nedenfor nevnes risikofaktorer som øker veksten av edderkoppårer:

  • Familiehistorien til plagen.
  • Hormonelle forandringer som følge av overgangsalder.
  • Langvarig sittende
  • Alder

Som du nå observerer det, er disse faktorene hovedsakelig knyttet til inaktivitet. I tillegg, med fibromyalgi, kan man ikke opprettholde en sunn livsstil perfekt. Årsaken til dette er at fibro lider i utgangspunktet ikke hadde mye kapasitet til å trene mens jeg plager av smerter og utmattelse. Dessuten kan overdreven bevegelse også forårsake fakromyalgi-fakler.

Derfor har disse faktorene amalgamasjon gjort fibro lider mer utsatt for edderkopp årer. Nervesystemets følsomhet kan også skape situasjonen mye mer alvorlig.

Er det noen kur tilgjengelig?

Vi foreslår at du trener daglig. Skjønt, vi vet at dette er vanskelig å gjøre mens vi har fibromyalgi. Imidlertid kan litt bevegelse på noen måte gi deg hjelp til å håndtere tilstanden. En enkel tur rundt i nabolaget bør være nok. Å gjøre dette ofte kan redusere alvorlighetsgraden av smerter.

Kompresjon kan også lette ved herding av edderkoppårer. Det tildeler blodet til fritt å strømme ut av venene, og som et resultat, avverger smerten. Kompresjonssokkene er tilgjengelige utenfor; ha dem på hver dag med det formål å få mest mulig hjelp.

Du kan også prøve laserterapi. I denne behandlingen bruker kirurger en laser med høy kapasitet til behandlingen. Lyset river ned vevene for å bli kvitt faren for å kutte dem av. Skjønt, under tøffe omstendigheter, kan kirurgi være viktig.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.