Fibromyalgi og koronavirus (COVID-19) – forholdsregler, tips og bevissthet

AV JULIA NELSON

Hvis du har fibromyalgi og bekymrer deg for coronavirus (COVID-19). Så er det noen få ting du bør vite om fibromyalgi og coronavirus.

Oversikt

Coronavirus er en familie av virus, som er preget av symptomer som rennende nese, sår hals, feber og tørr hoste. Dens sykdom kan være mer alvorlig for eldre mennesker og personer med et svakt immunforsvar. Denne sykdommen rammer også personer med andre medisinske tilstander som astma, hjertesykdomeller diabetes.

Fibromyalgi er en lidelse som er preget av muskel- og skjelettsmerter med symptomer som smerter, tretthet, søvnløshet, hukommelse og humørproblemer. Denne sykdommen er mest hos kvinner. På grunn av denne sykdommen klarer ikke folk å utføre sine daglige rutineoppgaver, og noen mennesker er ofte ikke i stand til å jobbe i det hele tatt.

Med en grunnleggende antagelse kan personer med fibromyalgi få koronavirus, og det kan være livsfarlig. Forutsatt at fibromyalgi bare er et kronisk utmattelsessyndrom og koronavirus er en familie av virus som gjør mennesker syke. Personer med fibromyalgi kan fortsatt kjempe mot koronavirus, fordi til tross for at de har smerter i muskel- og skjelettet, kan immunforsvaret deres ha nok kapasitet til å kjempe med virusene. Legene har imidlertid ikke bevist at denne teorien er medisinsk korrekt.

Legene og forskerne prøver å lage en kur mot coronavirus, det er også for fibromyalgi. Mennesker med fibromyalgi har ikke en kur mot tilstanden deres som kan frigjøre dem helt fra smertene. Imidlertid har de et støttesystem der de holder kostholdssjekken og andre øvelser. Noe som gir dem litt lettelse fra smertene.

For coronavirus kan du også ha et støttesystem, som lar deg bekjempe coronavirus.

Kjemper med COVID-19

Når viruset sprer seg i ditt område, bør du gjøre følgende:

  • Hvis du er ute i stor trafikk eller overfylt sted, bør du holde nesen og munnen tildekket ved hjelp av en maske.
  • Du bør regelmessig ta sink, A-vitamin, ikke mer enn 8000 enheter om dagen, og C-vitamin, D, og E, og Elderberry. (de er alle i ett produkt ViraPro ™). Dette vil øke immunforsvaret ditt. Og det er et annet tilskudd ProBoost ™ som hjelper med å øke immunforsvaret.
  • Siden viruset sprer seg raskt, bør du øyeblikkelig unngå overfylte steder. Fordi hvem som helst kan ha viruset, og det kan spre seg når det er i luften fordi den smittede hoster uten maske.
  • Hold halsen våt, fortsett å drikke vann hvert 10. til 15. minutt.

Pandemisk koronavirus og fibromyalgi en kronisk utmattelse

Det er en vanlig pandemisk virussom er spredt nesten over hele verden. Hvis du bor i et område der det allerede har rammet, bør du ta forholdsregler for å holde deg trygg. Når det gjelder personer med fibromyalgi, kan coronavirus komme til deg hvis du ikke tar vare på deg selv. Viruset kan påvirke hvem som helst, men for menneskene som allerede har andre medisinske tilstander, er det dødelig.

Men så langt antakelsen går, er det mulig at personer med fibromyalgi ikke har noen effekt på immunforsvaret på grunn av deres tilstand. Immunsystemet deres er like sterkt som et normalt menneske. Imidlertid venter vi fortsatt på at forskere og leger skal bevise teoriene om fibromyalgi og koronavirus enten sant eller galt.  

Fra samfunnet Chronicoid, anbefaler vi at du tar forhåndsregler og er trygg mot utbruddet av den pandemiske COVID-19. Og ta tilskuddene som er nevnt over for å holde immunforsvaret sterkt for å bekjempe viruset.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.