Fibromyalgie en coronavirus (COVID-19) – Voorzorgsmaatregelen, tips en bewustzijn

DOOR JULIA NELSON

Als u fibromyalgie heeft en u zich zorgen maakt over coronavirus (COVID-19). Dan zijn er een paar dingen die je moet weten over fibromyalgie en coronavirus.

Overzicht

Coronavirus is een familie van virussen, die wordt gekenmerkt door symptomen zoals loopneus, keelpijn, koorts en droge hoest. De ziekte kan ernstiger zijn voor oudere mensen en mensen met een zwak immuunsysteem. Deze ziekte treft ook mensen met andere medische aandoeningen zoals astma, hartaandoeningenof diabetes.

Fibromyalgie is een aandoening die wordt gekenmerkt door musculoskeletale pijn met symptomen als pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, geheugen en stemmingsproblemen. Deze ziekte komt vooral voor bij vrouwen. Door deze ziekte kunnen mensen hun dagelijkse routinetaken niet uitvoeren en sommige mensen kunnen vaak helemaal niet werken.

Uitgaande van een basisaanname kunnen mensen met fibromyalgie coronavirus krijgen en het kan dodelijk zijn. Ervan uitgaande dat fibromyalgie slechts een chronisch vermoeidheidssyndroom is en coronavirus een familie van virussen is die mensen ziek maakt. Mensen met fibromyalgie kunnen het coronavirus nog steeds bestrijden, omdat hun immuunsysteem ondanks spier- en skeletpijn voldoende capaciteit heeft om met de virussen te vechten. De dokters hebben echter niet bewezen dat deze theorie medisch correct is.

De doktoren en wetenschappers proberen een remedie te vinden voor coronavirus, net als fibromyalgie. De mensen met fibromyalgie hebben geen genezing voor hun aandoening waardoor ze volledig van de pijn kunnen worden bevrijd. Ze hebben echter wel een ondersteuningssysteem waarin ze hun dieetcheck en andere oefeningen bijhouden. Dat geeft een beetje verlichting van de pijn.

Voor coronavirus kunt u ook een ondersteuningssysteem hebben waarmee u het coronavirus kunt bestrijden.

Vechten met COVID-19

Zodra het virus zich in uw omgeving heeft verspreid, moet u de volgende dingen doen:

  • Als u in druk verkeer of op een drukke plaats bent, moet u uw neus en mond bedekken met behulp van een masker.
  • U moet regelmatig zink, vitamine A, niet meer dan 8000 eenheden per dag en vitamine C innemen, D, en E, en vlier. (ze zitten allemaal in één product ViraPro ™). Dit zal je immuunsysteem versterken. En er is nog een supplement ProBoost ™ dat het immuunsysteem helpt versterken.
  • Aangezien het virus zich snel verspreidt, moet u onmiddellijk drukke plaatsen vermijden. Omdat iedereen het virus zou kunnen hebben, en het kan zich verspreiden als het in de lucht is omdat de besmette persoon zonder masker hoest.
  • Houd je keel nat, drink elke 10 tot 15 minuten water.

Pandemisch coronavirus en fibromyalgie een chronische vermoeidheid

Het is een veelvoorkomend pandemisch virusdie bijna over de hele wereld verspreid is. Als u in een gebied woont waar het al is getroffen, moet u voorzorgsmaatregelen nemen om uzelf te beschermen. Wat betreft de mensen met fibromyalgie, het coronavirus kan je bereiken als je niet voor jezelf zorgt. Het virus kan iedereen treffen, maar voor de mensen die al andere medische aandoeningen hebben, is het dodelijk.

Maar wat de aanname betreft, is het mogelijk dat mensen met fibromyalgie vanwege hun toestand geen effect hebben op hun immuunsysteem. Hun immuunsysteem is net zo sterk als een normaal mens. We wachten echter nog steeds op de onderzoekers en artsen om de theorieën over fibromyalgie en coronavirus te bewijzen waar of fout.  

Van de gemeenschap van Chronicoid, raden we u aan voorzorgsmaatregelen te nemen en u te beschermen tegen het uitbreken van de pandemie COVID-19. En neem de hierboven genoemde supplementen om uw immuunsysteem sterk te houden om het virus te bestrijden.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.