Løsning: Ta farvel med svimmelhet, fibromyalgi, lupus, kronisk tretthet, leddgikt, problemer med skjoldbruskkjertelen og mye mer

Av: Amelie B

En person som lider av kroniske smerter lever et dagligliv som ikke er lett. Når hun føler denne smerten, er hennes første gest å konsumere et smertestillende for å bli lettet. Imidlertid er farmasøytiske medisiner, som ikke er uten bivirkninger, ikke alltid 100% effektive. Imidlertid finnes flere uansatte naturlige midler i kjøkkenene våre, inkludert aromatiske urter.

Si farvel til svimmelhet

Svimmelhet, lupus, fibromyalgi, leddgikt, kronisk utmattelse eller til og med problemer med skjoldbruskkjertelen er sykdommer som rammer de aller fleste mennesker og forårsaker ofte smerter som blir kroniske.

Hva er en kronisk sykdom?

I følge rapporten fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er en kronisk sykdom en konstant og langvarig tilstand, som utvikler seg over tid. I dagens verden er disse sykdommene mer og mer utbredt, noe som ikke er overraskende, med tanke på den usunne livsstilen så vel som det forurensede miljøet vi lever i. Dette er ikke uten alvorlige helsemessige konsekvenser; I Frankrike lider dessuten 20% av befolkningen av en kronisk sykdom.

Dermed forårsaker disse forholdene smerter som følgelig blir regelmessige og daglige, til og med å gå så langt som å ødelegge livet til menneskene som lider av det, enten det er på et personlig, profesjonelt eller til og med psykologisk nivå.

Naturlig alternativ

For å redusere symptomer og forhindre visse sykdommer, er det ingenting bedre enn å ty til alternative metoder takket være naturlige ingredienser som er innen alles rekkevidde og som kan være effektive uten bivirkninger.

For dette er vår flaggskip-ingrediens for behandling av kroniske smerter timian. 

Fordelene med timian

Denne aromatiske urten er ikke bare gammel, og eksisterer i årtusener for å smake alle våre kulinariske retter, men den har også uten sidestykke medisinske egenskaper; det ble til og med brukt av romerne for å behandle symptomer på forgiftning eller som et antibiotikum for å kurere visse sykdommer. Det er en smak som finnes i flere oppskrifter av fransk mat, og er en av ingrediensene i den berømte buketten garni, brukt i mange av rettene.

Timian inneholder tymol som er en aktiv ingrediens og som fungerer som en kraftig soppdrepende og antibakteriell rik på flavonoider og antioksidanter som kjemper mot frie radikaler som kan bidra til utseendet på flere sykdommer som hjerte-kar-sykdommer , sykdommer forbundet med aldring eller noen kreftformer.

I tillegg inneholder timian flere vitaminer inkludert vitamin A, C, B6, K samt jern, proteiner, magnesium, kalium, kobber, kalsium, mangan og fibre.  

I tillegg gir timian mange fordeler for kroppen, nemlig:

 • Regulere blodtrykk og hormoner
 • Forebygge hjerte- og karsykdommer
 • Forbedre sår hals
 • Lindre bronkitt
 • Reduser betennelse og smerter
 • Berolig astma
 • Kjemp mot svimmelhet
 • Støtt dannelsen av røde blodlegemer
 • Lindre symptomer på revmatoid artritt, fibromyalgi, lupus og Hashimotos tyreoiditt

Timian middel mot smerter

ingredienser:

 • En håndfull tørket eller frisk, organisk timian
 • En kopp varmt vann
 • En teskje organisk honning for smak 

forberedelse: 

Vask timian på forhånd og legg den i en bolle. Tilsett det varme vannet og la det brygge noen minutter, og sil deretter preparatet. Du kan tilsette honning for smak, i dette tilfellet må du vente til denne infusjonen avkjøles litt for å nyte fordelene med honning.  

Det anbefales å drikke dette preparatet hver dag. Du vil se smertene avta. Du kan også legge timian til dine tilberedte måltider regelmessig for mer effektivitet.

advarsler:

 • Det er viktig å vite at timian inneholder en betydelig mengde vitamin K, som er avgjørende for blodpropp. Derfor anbefales det at personer som gjennomgår antikoagulasjonsbehandling, begrenser forbruket av timian.
 • Hvis smertene dine vedvarer, anbefales det å oppsøke lege som vil forskrive riktig behandling.
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.