7 usynlige fibromyalgi-symptomer du aldri bør ignorere

Fibromyalgi er en alvorlig tilstand som kan ha alvorlige konsekvenser hvis den ikke blir behandlet. Dette er grunnen til at du bør ta hensyn til symptomene du kan se nedenfor:

– Et av de viktigste symptomene på sykdommen er smerter rundt leddene i kroppen, spesielt hvis du utøver press. Smertene er imidlertid usynlige og tar ofte feil av en annen sykdom.

–  Fibromyalgi kan også forårsake prikkende følelser i forskjellige deler av kroppen på grunn av presset på nervene.

–  Kronisk utmattelse er et av de mest kjente symptomene på sykdommen. Legene tror det kan være forårsaket av en virusinfeksjon som kan føre til hormonell ubalanse, søvnproblemer og andre helseproblemer. Hvis du føler deg sliten hele tiden, og du begynner å føle deg slapp og svak, må du ikke ignorere det, da det kan være et tegn på fibromyalgi.

–  Pasienter som lider av fibromyalgi lider av mangel på søvn som fører til utmattelse og utmattelse.

–  Fibromyalgi kan få deg til å føle deg veldig dårlig en gang og være glad for en annen.

–  Hormonelle forandringer innebærer ekstrem høy eller lav produksjon av hormoner på grunn av sykdommen. De går ofte upåaktet hen, men bør sjekkes av en profesjonell så snart du legger merke til dem.

–  Fibromyalgi forårsaker nummenhet og stivhet på grunn av spasmer i musklene. Denne følelsesløsheten kan irritere nervene dine og kan føre til tap av følelse.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.