8 dingen die mensen met fibromyalgie moeten stoppen

Toen ik voor het eerst werd gediagnosticeerd, was ik van mening dat amitriptyline mijn slaapproblemen zou oplossen, wat me zou verlichten van mijn fibromyalgiesymptomen.

 Richt u op uw behoeften – Als u een chronische, invaliderende aandoening heeft, moet u uw eigen behoeften prioriteren. Zelfs als u de gezondste persoon ter wereld bent, mag u uw behoeften niet vergeten.

 Stop met tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Als iemand stress aan je leven toevoegt, word je ziek van die stress. Verwijder stress door die persoon te verwijderen. Mogelijk kunt u ze niet volledig verwijderen, maar u kunt ervoor kiezen om ze waar mogelijk te vermijden.

Stop met proberen er voor iedereen te zijn. – Het vermogen om “nee” te zeggen is erg zwak. Te vaak kunnen degenen onder ons die fibromyalgie hebben mogelijk niet “nee” zeggen, zich schuldig voelen als we niet “ja” kunnen zeggen. We kunnen er niet voor iedereen zijn.

Stop met liegen tegen jezelf. – Je bent ziek, geef het toe. Je voelt je niet lekker. Iemand anders vraagt ​​het en u zegt “het gaat goed”, maar het is niet de waarheid. Het is niet de waarheid als je het tegen hen zegt en het is zeker niet de waarheid als je het tegen jezelf zegt.

Verspil geen tijd meer aan het uitleggen aan anderen. – De meeste mensen geven niet genoeg om u om uw ziekte te geven of waarom u niet kunt doen wat u niet kunt doen. Zeg gewoon “nee” en ga je gang. Probeer niet uit te leggen waarom je het niet kunt, want ze luisteren waarschijnlijk toch niet.

Stop met leven in het verleden. – Stop met proberen de levensstandaard die u vóór uw ziekte had weer te bereiken.

Stop met jezelf uit te schelden voor oude fouten. – Schuld en schuld zijn onze constante vrienden. Geef jezelf niet langer de schuld van dingen die je in het verleden hebt gedaan (of dingen waarvan je zou willen dat je ze had gedaan). Het is verleden tijd, laat het gaan en ga verder. Nogmaals, concentreer je op wat je in de toekomst kunt doen.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.