Lady Gaga deelt haar ervaring met fibromyalgie

De actrice en externe zangeres haar verlangen om moeder te worden

Door: Ext

De Amerikaanse actrice en zangeres Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga , vertelde dat de psychologische nood, die het gevolg was van een traumatische episode, bij haar de diagnose fibromyalgie veroorzaakte, een ziekte die spierpijn en gevoeligheid veroorzaakt .

Lady Gaga - Wikipedia

In 2017 liet Gaga zien hoe ze de spierpijn beleefde die door fibromyalgie ging, dit door de documentaire Gaga: Five Foot Two, geregisseerd door Chris Moukarbel, terwijl ze de afgelopen dagen in de InStyle-publicatie verklaarde dat de medicatie, zelfzorg , Radicale acceptatietherapie en mediteren beïnvloeden je om je beter te voelen .

‘Ik denk dat het even heeft geduurd voordat ik spijt had van de dingen die me zijn overkomen, en ik kon niet boos op mezelf zijn zolang ik het nodig had’, zei de actrice van het modeblad, waar ze aan toevoegde dat ze destijds depressief was. en ik had het gevoel dat ik gek werd.

‘ Ik wil veel meer filantropie doen. Ik wil meer onderzoek naar fibromyalgie en neuropathie en chronische pijn helpen financieren door een team van artsen samen te brengen. Ik heb veel dromen en hoop. Wat ik echt ga bereiken, ik heb geen idee, maar ik weet dat Ik zal het doen met de mensen van wie ik hou ”, zei de winnaar van de Oscar voor beste originele song in 2019, voor het nummer Shallow uit de film A Star Is Born.

Tijdens haar interview sprak de zangeres ook haar wens uit om moeder te worden , eraan toevoegend dat het ongelooflijk is wat een vrouw kan doen: “We kunnen een mens binnen houden en hem laten groeien. Dan komt hij naar buiten en het is onze taak om hem in leven te houden” .

In de afgelopen dagen en om de meest kwetsbare mensen te blijven helpen door COVID-19 , bedacht de tolk van Bad Romance en Born This Way samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het concert Together at Home “, met onder meer Andrea Bocelli, J Balvin, Maluma, Billie Eilish, Elton John, John Legend en Chris Martin.

OA

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.