26 Symptomer på usynlig fibromyalgi Du kan bare ikke se bort fra det, jeg har alt annet enn en. Hva har du

Det er mange ubehagelige symptomer på fibromyalgi. Det er kjent som en usynlig sykdom fordi folk ikke kan se hvordan folk lider av sykdommen.

Generelt er fibromyalgi en veldig alvorlig medisinsk tilstand som pasientens opplevelse og symptomer må være kjent for.

Smerter i sensitive områder

Et av de vanligste symptomene på sykdommen er at sensitive punkter vanligvis er veldig følsomme rundt kroppens ledd. Ømhet kalles et smertepunkt, og press på disse punktene forårsaker sterke smerter.

Smerter er rundt overflaten av huden. Områdene rundt nakke, rygg og rumpe påvirkes hyppigst. Imidlertid er smertene praktisk talt usynlige og lite kjent.

prikke

Et annet vanlig problem forbundet med fibromyalgi er prikking. Prikking er et usynlig symptom og forårsaker kløe. Det påvirker flere deler av kroppen, og det er mer vanlig å kjenne en prikkende følelse.

Vanlige problemer forbundet med fibromyalgi inkluderer mangel på trening, press på nervene, unormale vitamin- og mineralverdier.

Kronisk tretthet

De fleste mennesker med fibromyalgi lider av kronisk tretthet.

Leger tror at det kan skyldes en virusinfeksjon og at hormonell ubalanse, søvnforstyrrelser og mange andre lignende tilstander kan oppstå.

Kronisk tretthet er følelsen du får når du er veldig sliten. Han begynner å føle seg treg, overveldet og svak, og det er en enkel sak å ikke være god nok.

Kronisk utmattelse er i utgangspunktet en følelse av utmattelse, og mange mennesker kan utelukke denne muligheten, men det er riktig at kronisk utmattelse kan føre til en følelse av alvorlig slapphet.

Sensasjon Utmattelse: Utsolgt hele tiden

Personer med fibromyalgiproblemer opplever en opplevelse som fører dem til dyp søvn.

Utmattelse fører til økt tretthet og generell fortvilelse. Andre symptomer inkluderer langsom blodsirkulasjon i kroppen, enorm tretthet og manglende evne til å føle smerte eller søvn.

Humørsvingninger

Du kan også føle at humøret ditt blir ute av kontroll hvis du har fibromyalgi. Du kan være i dårlig humør og bite folk du er glad i eller bli sinte.

Imidlertid er det noen medisiner som ikke forbedrer humøret, reduserer irritabiliteten hos personen, og øker også smerte.

Hormonelle forandringer

Utenlandske hormonelle forandringer er noe du kanskje ikke har visst eksisterte når det gjelder fibromyalgi, men det er sant at de eksisterer.

Hormonelle forandringer som fører til ekstrem høy eller lav produksjon av noen hormoner, og dette kan gå upåaktet av mange, er et av de vanligste symptomene på usynlig fibromyalgi.

Han begynner å føle seg følelsesløs

Nummenhet er et annet vanlig problem hos fibromyalgipasienter. Smerte er vanlig, og mange pasienter opplever følelsesløshet.

Nummenheten er der fordi du begynner å føle krampene og stivheten i musklene.

Nummenhet irriterer nervene og fører til et fullstendig tap av sensasjoner, som er kjent for de med fibromyalgi.

Mange mennesker tror kanskje at disse symptomene bør ignoreres, men ikke fordi de er et av de mest usynlige symptomene på fibromyalgi.

Fibromyalgi er kjent som en usynlig funksjonshemming fordi du ikke kan se den og du virkelig ikke vet når det gjør vondt.

Derfor er det desto viktigere for folk å bli klar over sine usynlige symptomer.

2

Depresjon

Vi vet alle navnet depresjon, men depresjon er noe som er assosiert med fibromyalgi og som kan utelukkes fordi depresjon ofte blir avskjediget av folk flest.

Det er mange forskjellige typer depresjon som en person kan oppleve på grunn av depresjon, som kan inkludere morgenstivhet, angst og hodepine.

Det er en av de viktigste komponentene i fibromyalgi og bør behandles med Sumo Care. På den annen side er det et symptom som ikke bør ignoreres i det hele tatt.

Bein og når smerter

Såre bein er ikke vanlige, men det er generelt kjent at personer med fibromyalgi har såre bein.

Beinsmerter, smerter og andre er alle forårsaket av et avbrudd som forstyrrer blodstrømmen, og fibromyalgi er noe som bringer dette sammen.

Det er kjent at personer som lider av det, har problemer med å sove og ikke kan utføre fysiske øvelser.

Såre bein er et symptom som folk går gjennom hver dag, men kanskje noen aldri vet at det er fibromyalgi, så du bør se etter det.

De rare forstyrrende marerittene

Jeg trodde aldri at jeg ville oppleve mareritt fra fibromyalgi, men det stemmer at fibromyalgi har mareritt og mange av dem med seg.

Kanskje kan du oppleve livlige og urovekkende drømmer og også ha alvorlige problemer med å sovne når det gjelder fibromyalgi. Derfor er dette et symptom du må vurdere.

Det kan også forårsake hypersomnia, som er overdreven søvn. Derfor bør det sjekkes om disse symptomene utelukker et mareritt og ikke hvor fibromyalgi kan være.

Manglende evne til å uttrykke

I noen alvorlige tilfeller av fibromyalgi kan du også ha en manglende evne til å uttrykke deg gjennom de rette ordene eller å huske de riktige navnene eller se ansiktene.

Det kan også være vanskelig å følge instruksjonene, miste oversikten over toget og lett bli distrahert.

På den annen side har du også et kortsiktig hukommelsestap. Kortsiktig hukommelsestap betyr å glemme de små tingene som virkelig betyr noe.

Overfølsomhet: økt følsomhet for lukter, etc.

Fibromyalgi forårsaker også alvorlig overfølsomhet for lukter, sterkt lys og høye lyder.

Du må være veldig forsiktig med parfymer og gjøre bilen din ekstrem følsom for ingenting.

De kan også ha en veldig lav toleranse for alkohol og følsomhet for mat og andre.

Konsentrasjonsvansker

Ja, en annen sannhet om fibromyalgi er at du vil ha det vanskelig å konsentrere deg. Synsforandringer uten forklaring og blinde flekker kan forekomme.

Du kan ikke være i stand til å konsentrere deg, ingen, og stillingen kan øke.

Frykt, frykt, frykt

Angst er et veldig vanlig problem forbundet med fibromyalgi og bør aldri ignoreres.

Angst er et vanlig symptom i vår alder og tid, men det er også et symptom på usynlig fibromyalgi.

Derfor bør du sørge for at all frykt kan ha en sykdom.

Havsyke

Fibromyalgi kan også forårsake svimmelhet og svimmelhet. Det kan begynne å stå og falle osv.

Dette er ofte assosiert med fibromyalgi og et symptom som ikke bør ignoreres.

Tilstand av mental forvirring

Fibromyalgi kan forlate deg i en tilstand av mental forvirring hele tiden. Du vet kanskje ikke hva du skal gjøre og hva du ikke skal gjøre, så dette bør vurderes.

Fibromyalgi kan føre til tap og føre deg i en veldig forvirret tilstand som du ikke virkelig kan forstå, men vi vet at dette kan være en årsak til fibromyalgi.

defekt

Du vet kanskje aldri, men fibromyalgi kan gjøre deg klønete og kan få deg til å føle deg generell, treg og lat. Det er et symptom du ikke bør ignorere.

hindring

Kvinner tenker kanskje at kramper oppstår av andre grunner, men sannheten er at fibromyalgi fører med seg mange kramper som skader kroppen din mye og setter livet ditt i fare generelt.

Så det er noe som ikke bør ignoreres i det hele tatt. Kramper kan skade bena eller kroppen generelt.

Uansett årsak er krampene alvorlige og et usynlig symptom på fibromyalgi.

Svak, svak, svak

Ja, svakhet er også ofte forbundet med fibromyalgi, og du bør prøve å ikke unngå dette spesielle symptomet, da det også kan føre til mange andre problemer. Du kan føle deg svak, men overtid er et symptom på fibromyalgi.

Minnetap

Minnetap er ofte assosiert med fibromyalgi. Du kan føle at du har glemt, og du bør vite årsaken til fibromyalgi.

kronisk hodepine

Kronisk hodepine er også et vanlig symptom på fibromyalgi. Det kommer med en alvorlig hodepine og manifesterer seg i migrene.

IBS

IBS er kjent som irritabelt tarmsyndrom og er ofte assosiert med fibromyalgi. IBS forårsaker magesmerter, kvalme, diaré og andre symptomer.

Mangel på søvn

Mangel på søvn er igjen et vanlig symptom på fibromyalgi og mangel på søvn kan utløse en rekke andre problemer som angst, stress, tretthet og andre.

Høyere følsomhet for smerter

Hvis du har fibromyalgi, kan du oppleve at du har en sterk følsomhet for smerter. Smertene er mindre, men den er alvorlig og gjør personen mindre motstandsdyktig.

Veldig sliten

Alle symptomene oppført nedenfor bidrar til et høyt nivå av utmattelse. Det er en følelse du kanskje tror skyldes noe annet enn fibromyalgi, som kan føre til alvorlig tretthet, og som forventes å bli oversett.

Visuelle blinde flekker

Har du noen gang hatt blinde flekker? Han vet at det kan være en årsak til fibromyalgi. Fibromyalgi kan få øynene dine til å leve. Så vær forsiktig og pass på disse symptomene.

Føler meg syk

Kvinner tenker kanskje at kvalme skyldes et annet problem, men du bør vite at fibromyalgi er assosiert med kvalme.

Du kan føle deg svimmel og ikke kunne stå på føttene. Kvalme gjør dette for deg og er en del av fibromyalgi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.