Ik ben in stadium 7 van fibromyalgie en met zoveel pijn, kunt u mij alstublieft toevoegen aan uw gebedenlijst?

Verschillende stadia van fibromyalgie, patiënten kunnen zich niet bewust zijn

informatie over stadia van fibromyalgie:

informatie over stadia van fibromyalgie. Fase 1:   I n dit fibromyalgie stadium je begon te ervaren pijn en vermoeidheid meer dan voorheen, dat ben je niet zeker weet wat er gaande is, maar je pijn en je bent tired.You kan een baan te houden, kun je het maken door uw dag, maar je weet dat er iets niet klopt … dus je gaat het onderzoeken.

informatie over fibromyalgie Fase 2:  I n deze fase u pijn veel, soms het nemen van een anti-inflammatoire geneesmiddelen of wat you.You niet veel hulp te krijgen, en u het feit dat dit hebben aanvaard is iets wat je gaat hebben voor een tijdje. je voelt veel pijn en je bent bijna elke dag uitgeput, maar voor het grootste deel. je blijft doorgaan en houdt een baan, kunt nog steeds naar evenementen gaan, tijd doorbrengen met je vrienden en geliefden, en hebt hier en daar een goede tijd.

informatie over fibromyalgie Fase 3:  Je hebt constant pijn, je bent constant moe, je vraagt ​​je af of je ooit weer normaal zult kunnen functioneren. Je overweegt niet meer te werken, omdat je niet meer de energie hebt die je ooit had, je komt thuis van je werk en het enige wat je kunt doen is rusten. Je moet uitnodigingen afwijzen, je hebt geen energie meer en je moet uitrusten om morgen terug te gaan. In deze fase van de fibromyalgieziekte begin je je meer alleen te voelen en beginnen steeds meer mensen te denken dat je te veel zeurt . Dit stadium van fibromyalgie kan lang duren, misschien jaren.

informatie over fibromyalgie Fase 4:  Je hebt de hele tijd onverbiddelijke pijn, er zijn maar weinig goede dagen.Je gaat meer ziek naar je werk dan dat je zelfs binnenkomt.Je ligt een groot deel van je dag in bed.Jouw gezin begint te denken dat u de fibromyalgieziekte gebruikt als een excuus om geen dingen te doen, omdat u bij fibromyalgie stadia 1-3 veel kon doen van wat u nu gewoon niet kunt. ze denken dat u uw ziekte als excuus gebruikt, u voel je alleen, geïsoleerd, bezorgd, emotioneel, verdrietig. dit is fase 4 van de stadia van de fibromyalgie.

informatie over fibromyalgie stadium 5:  u worstelt om rond te komen. Misschien heb je iemand die voor je zorgt. Je brengt veel van je dag in bed door, hoewel je af en toe toch profiteert van die ene goede dag. Je hebt pijn, heel pijn, je huilt veel, je voelt je als een gevangene in je eigen lichaam. Tegen deze tijd heb je al aan je vrienden uitgelegd dat het nog steeds goed voelt om uitgenodigd te worden, zelfs als je niet gaat.

informatie over fibromyalgie Fase 6: het  is gemakkelijk om je overweldigd te voelen in deze fase, omdat de dingen zich om je heen opstapelen: rekeningen, wasgoed, afwas. bed, je voelt je schuldig dat je niet langer je eigen gewicht in huis trekt. dit zijn veel voorkomende stadia van fibromyalgie.

informatie over fibromyalgie Stadium 7: Dus stadium zeven voor patiënten met fibromyalgie zou acceptatie zijn. Acceptatie betekent niet opgeven. Het betekent dat u uw ziekte met een nieuw perspectief onder ogen moet zien. Je vindt vrede met die acceptatie. Woede, angst, hopeloosheid verdwijnen bijna. Je stopt met het gevoel dat je een waardeloos mens bent en je vindt een doel in je leven.

Referentie; http: //healthliving247.com/i-am-at-stage-7th-of-fibromyalgia-and-in-so-much-paincan-you-please-add-me-in-your-prayers-list/ ? fbclid = IwAR2s_22vMXfYsRBeXGzZL1EHvCrhnfyvEn5a8jfcrP8_RoPtmCTR50Mm6Fs

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.