Nieuwe cannabiscapsule is zo krachtig dat het alle pijnstillers volledig kan vervangen

DOOR JULIA NELSON

Op plaatsen waar medische marihuana legaal is, is het misbruik en de verslaving van opioïden met 25% gedaald, maar de regering beweert dat ze stomverbaasd zijn over waarom.

Opioïdenmisbruik en -verslaving is een enorm probleem in de hele VS, vandaar dat mensen graag natuurlijk willen vindenalternatieven.

De gezondheidsvoordelen van cannabissteeds meer geaccepteerd in de reguliere samenleving, omdat er meer studies worden gepubliceerd die het gebruik van cannaboïden ondersteunen. Dit past niet goed bij grote farma, die wanhopig vast willen houden aan het monopolie dat ze beheersen.

Drugsmisbruik rapporten:

In de afgelopen twee decennia zijn sterfgevallen als gevolg van overdoses drugs de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten geworden. In 2011 was 55 procent van de sterfgevallen door overdosis drugs gerelateerd aan voorgeschreven medicijnen; Bij 75 procent van die sterfgevallen waren opiaatpijnstillers betrokken. Onderzoekers ontdekten echter dat opiaatgerelateerde sterfgevallen in de volgende zes jaar na de legalisering van medische marihuana in 13 staten met ongeveer 33 procent afnamen.

‘De opvallende implicatie is dat medicinale marihuanawetten kunnen, wanneer ze worden geïmplementeerd, een veelbelovende aanpak zijn om de op hol geslagen percentages van niet-opzettelijke opioïde-analgetische sterfgevallen tegen te gaan ”,  schreven onderzoekers van opiaatmisbruik Dr. Mark S. Brown en Marie J. Hayes in een commentaar dat naast de studie werd gepubliceerd.

Onderzoekers keken tussen 1999 en 2010 naar alle wetten van medische marihuana en gegevens over overlijdensakten in alle 50 staten. Gedurende die tijd hadden slechts 13 staten wetten op het gebied van medische marihuana. Onderzoekers merkten al snel op dat het aantal dodelijke overdoses opioïden significant lager was in staten die medische marihuana hadden gelegaliseerd. Alleen al in 2010 zagen staten met gelegaliseerde medische marihuana ongeveer 1.700 minder opiaatgerelateerde sterfgevallen door overdoses.

“We ontdekten dat er gemiddeld 25 procent minder sterfgevallen door overdosis pijnstillers op recept waren na implementatie van een medische marihuanawet,” zei  hoofdonderzoeksauteur Dr. Marcus Bachhuber.

Het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie meldde dat het dodental is gestegen van 4.030 in 1999 tot 16.651 in 2010. Blijkbaar omvatte het merendeel, 3 van de 4 van deze sterfgevallen pijnstillers op recept.

Hoger perspectief hebben gerapporteerd over organisaties die zijn begonnen met het maken van hun eigen met cannabis doordrenkte producten, waaronder The Foria Relief Company, die vaginale cannabiszetpillen hebben gemaakt met cacaoboter als het perfecte alternatief voor pillen zoals Vicodin, Midol en Ibuprofen.

Het product zou de spieren helpen ontspannen en pijn verlichten. Hoger perspectief  rapporten:

De cannabiscapsule is gemaakt van het extract van cannabisbloem, die allemaal vrij zijn van pesticiden. De actieve ingrediënten worden verwerkt zonder microbiële stoffen en vervolgens verpakt met een specifieke mix van 60 mg THC (tetrahydrocannabinol) en 10 mg CBD (cannabidiol).

De combinatie samen zorgt voor het perfecte effect om pijn te verlichten. De THC helpt om blije gevoelens naar de hersenen te sturen, terwijl de CBDhelpt de ontspanning van de spieren te bevorderen. Dit helpt spierspasmen en ontstekingen te verminderen.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.