Det største problemet med fibromyalgi

Hvis du lider av denne sykdommen, når du leser tittelen på denne artikkelen, vil du ha mange ting i tankene som for deg kan være det verste symptomet på fibromyalgi. Jeg kan tenke på det, rett etter båt, akutte migrene, muskelsmerter, hukommelsestap, fibromyalgi, søvnforstyrrelser, skjelvinger …

Det er noe mye verre som rammer alle oss som lider av det, og det er feilinformasjonen som finnes om det.

Tviler ikke på at ingenting vil skade oss mer enn det …

Det at det er så få studier om emnet, og at det er en sykdom som er så ukjent for samfunnet, forårsaker:

Ikke tro deg: hvor mange ganger har du hørt at FM er i hodet ditt, at det ikke er virkelig smerte, at ingenting skjer med deg, det som skjer er at du ikke har lyst til å gå ut, du er for vag @ …

Det er så vanskelig å oppdage: det er ingen spesifikke tester som er 100% pålitelige, og de fleste leger ender opp med å tilskrive symptomene sine til andre forskjellige sykdommer.

Dette anerkjennes ikke som funksjonshemning: hvis du virkelig kunne demonstrere alt som forårsaker deg fysisk og mentalt, ville mange mennesker blitt anerkjent som ikke i stand til å jobbe (selv for det vanlige yrket).
At det ikke er noen kur: Hvis det var flere studier og flere investeringer i å vite hva som forårsaker fibromyalgi, er det mulig at det i dag allerede var en kur mot det.

Dette har ikke en gang anstendig behandling: mer av det samme. Hvordan er det mulig at vi på 2000-tallet ikke klarer å lindre FM-symptomer fullstendig? Enkelt, for det vet vi ikke!

Til og med dine pårørende ender opp med å gi det tilbake til deg: det er til og med forståelig for oss at selv om vi ikke kan gjøre alt vi ønsker, til og med menneskene som er nærmest, vil vi forlate oss til side, og det skulle aldri være tilfelle.
Bortsett fra alt dette, selv de forferdelige symptomene vet lite om oss. Den psykologiske smerten som alt dette forårsaker oss er uendelig mye større …

Det beste vi kan gjøre for å bekjempe fibromyalgi er uten tvil å rapportere det til så mange mennesker som mulig.

Vi har laget en spesifikk guide slik at hvem som helst kan forstå (minimalt) hva den består av, hva er dens symptomer osv. Du får tilgang til det her.

Vi oppfordrer deg til å dele noen artikler du tror kan være av interesse for å begynne å være en sykdom som er anerkjent av befolkningen og til slutt å være på høyere nivåer.

I tillegg til den forrige guiden, fremhever vi at de kan være av interesse:

Veiledning for pårørende
Hvordan vet jeg om jeg lider (i alle sinnsstemninger for å gjøre det viralt)
Kjente karakterer med FM
Hvordan forklare andre hva som er
Fibromyalgia FM-portalen (vår hovedside)
Takk, i det minste for at du har lest denne artikkelen på en måte av lettelse! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.