Du kan bli overrasket etter å vite hva som forårsaker fibromyalgi

I samsvar med National Fibromyalgia Association er det mellom 15 og 20 millioner mennesker som lider av fibromyalgi, men vet ikke hva som forårsaker fibromyalgi.

Dr. Steven Hotze, hypotyreose, helse og lykke

– 20 millioner amerikanere har en form for skjoldbruskkjertelsykdom
– Opptil 60% av mennesker med skjoldbruskkjertelsykdom er klar over tilstanden deres
Tilfeldigheter? Vi tror ikke på det.

“Legen min fortalte meg at jeg har fibromyalgi og jeg må leve med det.”
Har du vært på besøk hos lege etter at legen prøvde å finne ut hvorfor du har så dårlige muskelsmerter, tretthet og søvnløshet, blant mange andre symptomer? Har legen din fortalt deg at blodprøveresultatene dine er normale, og at du må ha fibromyalgi? Har han fortalt deg at det ikke er noen kur, og at han ikke vet hva som forårsaker fibromyalgi? Det er på tide å bryte stillheten rundt årsakene til fibromyalgi.

Fibromyalgi symptomer er symptomer på hypotyreose
Fibromyalgi er ganske enkelt et latin ord som betyr muskelsmerter, men det har kommet til å bli brukt av tradisjonell medisin for å beskrive et sett med symptomer, som om det er en sykdom. Det er faktisk et symptom i seg selv. Ta en titt – høres noen av disse symptomene på fibromyalgi kjent ut? De er også symptomer på hypotyreose.

Ledsmerter og stivhet muskelsmerter og svakhet
Tretthet Kvalme
søvnforstyrrelser Svimmelhet
Hodepine / migrene, sår hals
Vanskeligheter med å konsentrere prikking eller nummenhet i ekstremiteter
tåke / “fibro tåke” Tap av mental hukommelse
Forstoppelse / irritabel tarm Vanskelighetsgrad å puste
hevelse økte symptomer på
kjemisk smertefull allergi menstruasjonsperioder Økt følsomhet
, tåkesyn, brystsmerter
depresjon lett følsomhet
vekttap Panikkanfall eller få
hudlidelser (f.eks angst, hud tørre)
kalde ekstremiteter

Hvorfor diagnostiseres fibromyalgi så ofte?
Vi har hørt det sagt før hyppigheten av diagnoser med hypotyreose tapes. Det er ikke rart at fibromyalgi diagnostiseres så ofte av tradisjonelle leger i dag, fordi fibromyalgi oftere er hypotyreose som blir feildiagnostisert. Familieleger, internister og generelle revmatologer er legene som vanligvis behandler fibromyalgi. Det er ingen diagnostisk test for det. Leger stiller en diagnose ved å utføre fysiske undersøkelser, evaluere symptomer og utelukke andre forhold. For eksempel bekreftes ofte en tilstand med lignende symptomer, hypotyreose, ved en blodprøve. Her er problemet. Du kan ikke stole på en blodprøve for å diagnostisere hypotyreose!

Hvorfor tradisjonelle leger ikke kan diagnostisere hypotyreose
Tradisjonelle leger læres å fokusere utelukkende på en blodprøve, den skjoldbruskstimulerende hormonetesten (TSH), når det gjelder å evaluere en pasient for symptomer på hypotyreose. Så når denne blodprøven kommer tilbake i “normalområdet”, vet ikke legen hva han skal gjøre. Han vet ikke hva som forårsaker fibromyalgi. Du kan si at du har fibromyalgi og gir farmasøytiske medisiner for å maskere symptomene. Han foreskriver normalt medisiner som Lyrica, Cymbalta, Savella, antidepressiva, angstdempende midler, søvnmedisiner og smertestillende medisiner. Han mener det som forårsaker fibromyalgi er mystisk og ukjent.

Vår tilnærming til fibromyalgi-behandling
hvis du har fått diagnosen fibromyalgi og har symptomer på hypotyreose, selv om nivåene av skjoldbruskkjertelhormon er i normalområdet, bør du vite at det er en bedre måte. Vi prøvde en bioidentisk erstatningsterapi for skjoldbruskkjertelhormon og justerte gradvis skjoldbruskdosen til fibromyalgisymptomer løste seg.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.