5 Veel voorkomende fibromyalgie-behandelingen

Chronische pijn, angst, concentratie en prikkelbare darmsyndroom zijn slechts enkele van de symptomen die regelmatig worden ervaren bij senioren met fibromyalgie. Als uw oudere geliefde deze aandoening heeft, raden de ouderenzorgprofessionals van El Dorado County aan dat hij of zij deze behandelingen probeert.

1. Acupunctuur En Elektroacupunctuur

Beide behandelingen kunnen zeer gunstig zijn voor mensen met chronische pijn. Acupunctuur wordt al duizenden jaren gebruikt om te helpen bij medische aandoeningen, variërend van ontstekingen tot bacteriële infecties. In combinatie met zachte elektrische impulsen, helpt vaak senioren met fibromyalgie die stijve gewrichten, chronische pijn en IBS. 

2. Therapy

Veel van de bijwerkingen van fibromyalgie invloed ook emotionele welzijn van de mens. Antidepressiva mag alleen worden gebruikt als tijdelijke behandeling voor eventuele psychische problemen de senior ervaart. Doorlopende therapie kan uw geliefde helpen met een grote verscheidenheid aan secundaire complicaties, variërend van paranoia tot angst. 

3. Vitamine D

Een klein klinisch onderzoek uitgevoerd in 2012 onthulde dat mensen met fibromyalgie hun symptomen konden beheersen na 8 weken vitamine D-supplementen te hebben ingenomen. Naast het nemen van supplementen, moet je geliefde ook proberen om minstens 15 minuten per dag in de zon te zijn, zodat zijn of haar lichaam van nature vitamine D kan produceren. Deze voedingsstof helpt bij veel verschillende processen in het menselijk lichaam, zoals het herstellen van zachte weefsel en ongemak onderdrukken. 

4. Medicatie Tegen Inbeslagneming

Hoewel epileptische aanvallen geen vaak voorkomende bijwerking zijn van fibromyalgie, kan dit medicijn, dat is ontworpen om epileptische episodes te voorkomen, veel van de symptomen van deze progressieve aandoening helpen verlichten. Zowel pregabaline als gabapentine kunnen bijwerkingen zoals slapeloosheid, algemeen ongemak en depressie verminderen. Pregabaline, ook Lyrica genoemd, was het eerste medicijn dat door de FDA was goedgekeurd om fibromyalgiesymptomen specifiek te behandelen. 

5. Capsaïcine Crèmes

Tijdens een fibromyalgie flare, veel van de zenuw clusters in de buurt van het oppervlak van de huid beginnen te misfire. Er is geen permanente manier om de zenuwen te herstellen, maar capsaïcine crème kan natuurlijk leiden tot het vrijgeven van bepaalde chemische stoffen die te verminderen pijn. Deze producten zijn zelfs in spuitflessen gedaan, zodat senioren die moeilijk ter been zijn de zalf snel en gelijkmatig op hun huid kunnen aanbrengen.

Als uw geliefde fibromyalgie heeft en u op zoek bent naar ideeën om de symptomen te voorkomen, neem dan contact op met Home Care Assistance. Naast het helpen van uw geliefde met dagelijkse taken, kunnen onze toegewijde verzorgers hem of haar ondersteunen bij het beheersen van de symptomen van deze aandoening. Wij bieden professionele respijt en inwonende zorg. Families in El Dorado Countygezinnen kunnen (916) 581-5946 bellen om met een zorgmanager te praten en meer te weten te komen over de voordelen van onze flexibele zorgplannen voor hun geliefde.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.