Lady Gaga irritert av mennesker som ikke tror hennes fibromyalgi er ekte

AV JULIA NELSON

Lady Gaga blir super forbanna av kritikken hun står overfor etter sin tilståelse av å slite med fibromyalgi.

Supertreffet Born This Way-  forsanger avslørte åpenlyst at hun lider av fibromyalgisykdom, som kan føre til utmattelse, uutholdelige muskelsmerter, hukommelse og humørproblemer i fjor.

Gaga ga uttrykk for at hennes mentale og fysiske tilstand ble verre på grunn av problemene hun sliter med, hun forventer at folk forstår helsevesenet sitt, fordi det å takle denne plagen bare ønsker at andre skal vise godhet og sympati.

I intervjuet for et Vogue-magasin, sa hun “Jeg blir så irritert over folk som ikke tror fibromyalgi er ekte. For meg, og jeg tror for mange andre, er det virkelig en syklon av angst, depresjon, PTSD(post-traumatisk stresslidelse), traumer og panikklidelser – som alle sender nervesystemet inn i overdrive, og da har du nervesmerter som et resultat. ”

Videre sa hun: “Folk trenger å være mer medfølende, kroniske smerter er ingen spøk. Og det er hver dag å våkne opp og ikke vite hvordan du kommer til å føle det. ”

Lady Gaga i 2014 delte sin traumatiske hendelse som hun hadde gått gjennom i ungdomsårene, hun ble voldtatt og denne sjokkerende hendelsen hadde en veldig fryktelig effekt på hodet på grunn av dette hun led av PTSD.

Gaga øste hjertet ut mens hun ga dette intervjuet og avslørte at det å dele følelsene hennes til publikum hjalp henne til å lege. 

Hun fortalte at “ingen andre visste, det var nesten som jeg prøvde å slette det fra hjernen min. Og da den endelig kom ut, var det som et stort, stygt monster. Og du må møte monsteret for å lege. ” 

Hun ga også uttrykk for at “For meg, med mine psykiske helseproblemer, var halvparten av slaget, i begynnelsen, at jeg følte at jeg lyver for verden fordi jeg følte så mye smerte, men ingen visste. Så derfor kom jeg ut og sa at jeg har PTSD fordi jeg ikke vil gjemme meg – mer enn jeg allerede må. ”

Hun ga detaljer om det fysiske traumet hun fremdeles har å gjøre:

“Jeg føler meg lamslått eller forvirret. Du kjenner den følelsen når du er på en berg-og-dal-bane og bare skal ned i den virkelig bratte skråningen? Den frykten og fallet i magen? Membranen min griper tak. Da har jeg vanskelig for å puste, og hele kroppen min går i en krampe. Og jeg begynner å gråte.

“Slik føles det for traumofre hver dag, og det er … elendig. Jeg sier alltid at traumer har en hjerne. Og det jobber seg inn i alt du gjør. ”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.