Definitie, etymologie en snelle feiten van fibromyalgie

Wat is fibromyalgie? Het is een vaststelling die wordt gekenmerkt door een aantal verschillende soorten pijn en uitkomsten in meer of meer gevallen. De locatie van dit doel is om rond het lichaam te trekken. Sommige dingen kunnen de volgende dag en de volgende dagen beginnen, maar er is niet een definitief beeld. Sommige zijn talrijk, vaak met betrekking tot slaapstoornissen, verschillen, geheugenproblemen en een groot aantal andere voorbeelden. Een aandoening is waarschijnlijk een probleem als er geen aanwijzingen zijn voor geïdentificeerde oorzaken en we zullen een beperkt aantal voorbeelden ervan vinden. Geïnteresseerd, kijkt naar patronen van sommige, ernstige problemen en ga niet op zoek naar zijn verhaal. Een grote verscheidenheid aan dit kan de oorzaak van fibromyalgie zijn, maar er kan slechts een paar bij elke patiënt voorkomen, Het maken van het een heel ander resultaat om een ​​diagnose te stellen. Er zijn geen aanwijzingen voor fibromyalgie. Röntgenstralen helpen niet met de aanwijzingen. Er zijn geen definitieve medische tests. Vanwege de vele uitdagingen in het verleden, denken velen dat de pijn niet echt een goed probleem is, en het is “alles wat je hebt gezien” van wat er is gebeurd. Ons standpunt heeft een goede keuze gevonden om al het mogelijke te doen en het gebrek aan een zekerheid kan zo goed als zo zijn.
Er bestaat geen remedie voor fibromyalgie, maar voor veel mensen die veel moeite doen, kunnen ze proberen de symptomen te verbeteren en een volledig leven te leiden.

Fіbrоmуаlgіа еfіnіtіоn
Fіbrоmуаlgіа іѕ een rhеumаtоіd іѕоrdеr onderscheiden door alomtegenwoordige muSсulаr аn еееlеlеl раіn. De toestand wordt veroorzaakt door vermoeidheid, slaap en geheugenproblemen. Het is duidelijk dat Fіbrоmуаlgіа van invloed is op en іnvоlvее hoe de brаіn рrосеѕеѕ раі іѕ іѕ іѕ е еn іѕ іn е іn еn іn dit.

Etуmоlоgу
Tenzij het echt goed is, werd eerst niet herkend als een laatste probleem. In plaats daarvan was het zozeer mogelijk met een brede waaier van andere nieuwe voorbeelden.

Zuster William Gоwеrѕ ontdekte de ‘fibrositis’ in 1904. ‘Fіbrо-’ komt eraan. “-Іtіѕ” betekent іnflаmmаtіоn. Hij gebruikte dit om de ander te ontwaren en er zijn verschillende plekken op verschillende manieren.

In 1976 werd de beschrijvende term veranderd in ‘fіbrоmуаlgіа’. Dit was nodig omdat er niet veel opvallend veel voorkomt bij fibromyalgiepatiënten. “Mijn-” is een spier. “-Algie” betekent pijn.

Wat is de oorzaak van fibromyalgie?
De hele lengte is een verbetering van de pijn door verschillende soorten pijn, en ook van verschillende soorten, pezen en anderen door het lichaam. De pijn komt vaak voor bij het verhaal.

Een veelvoorkomend verhaal kan in de meeste eerste fasen worden gezien. Wanneer een van de ervaringen wordt ervaren, wordt het lichaam gestoord. Dit nieuws zal waarschijnlijk een aantal van de eerste ervaringen in het leven van de patiënt versterken (bijvoorbeeld: problemen oplossen). Dit kan op zijn beurt van invloed zijn op de veranderingen en het verminderen van de verschillen. Door deze slaapmomenten produceert het dier een laag niveau van pijngerelateerde chemicaliën. Deze zijn waarschijnlijk beter dan de belangrijkste signalen. En de keuze kan doorgaan in een vicieuze zaak.

Snelle feiten
over de hele reeks Schattingen van het aantal Amerikanen dat door fibromyalgie wordt getroffen, is heel erg – van 4 miljoen tot 10 miljoen. Dit toont het verschil aan bij het diagnosticeren van de beslissing.
Wonen vaak veel meer dan gemiddeld. De meeste zijn tussen de 30 en 60 jaar oud toen ze voor het eerst werden opgemerkt.
Volwassenen met een sterkere depressie 3.4 zijn vaker dan deze met deze vaststelling.
Er is geen probleem voor fibromyalgie. Maar ook, en opnieuw, kunnen anderen helpen. Mededelingen zijn ook beschikbaar om symptomen op te lossen.
In sommige gevallen kunnen de symptomen worden gemeld na een operatie, een incidentele of emotionele aandoening, of een aanwijzing dat er geen problemen zijn. In andere gevallen ontwikkelen de symptomen zich elke keer aanzienlijk.
Deze vaststelling kan gelijktijdig met andere veelvuldige beoordelingen gebeuren, zoals ook.
De mening van de medische gemeenschap over de laatste decennia
Het gemiddelde in het algemeen heeft de afgelopen decennia onderzocht wat fibromyalgie is. Fibromyalgie wordt alleen maar erkend als een echt medisch probleem. Zoals overigens was de “fibromyalgie” pas in 1976 bekend. Pas in 1984 was er een groot aantal symptomen en sommige symptomen geassocieerd met het einde. De eerste keer dat Rhеumаtоlоgу openbaar werd gemaakt, werd het eerst gezien in 1990. Lees hier meer over de oorzaak van fibromyalgie.

Hoewel de oorzaken van de laatste onbekend zijn, is het moderne inzicht bezig met het ontwikkelen van een beter begrip van het probleem. De gekozen “vervangende P” wordt gebruikt door het apparaat om signalen naar de barman te vertragen. De niveaus van dit soort zijn drie tamelijk hoger in de fibromyalgie-niveaus dan die met de vaststelling.

Fіbrоmуаlgіа-Trеаtmеnt. Kan een enorme hoeveelheid van een aantal van de volgende dingen te zien zijn. Alle onderdelen op deze site zijn gebaseerd op onderzoek en worden zonder meer aan de onderzoeker gepresenteerd. We hopen dat dit opnieuw zal helpen bij het bevorderen van een grotere onduidelijkheid en meer voordelen!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.