Inzicht in de relatie tussen fibromyalgiesymptomen en Kadian

DOOR JULIA NELSON

Onlangs is er veel aandacht besteed aan Kadian en fibromyalgie vanwege enkele recente onderzoeken waarin is aangetoond dat pijn effectief kan worden verlicht door dit opioïde analgeticum.

We kunnen meer weten en begrijpen over de fibromyalgiepijn en hoe Kadian en andere opioïden effectief zijn bij het verlichten van pijn. U zult ook te weten komen of u dit medicijn wilt proberen om pijn te verlichten of dat u het gewoon als back-up pijnstiller wilt hebben.

Fibromyalgie heeft veel dingen, maar chronische pijn is de eerste

Fibromyalgie brengt een aantal symptomen met zich mee, maar het belangrijkste en opvallende symptoom of kenmerk van deze aandoening is chronische wijdverspreide pijn. Deze chronische pijn is waarschijnlijk vergelijkbaar met artritis of bursitis. Bovendien kan deze pijn ook de vorm aannemen van een ontsteking, stijfheid of scherpe intense pijn.

Een persoon die met deze chronische pijn leeft, kan ook enkele andere ziekten hebben waarbij dit symptoom ook bijdraagt ​​​​aan depressie, vermoeidheid en IBS.

De regels van de opflakkering van fibromyalgie begrijpen

Mensen die lijden aan fibromyalgie weten hoe het echt werkt. Wanneer iemand met fibromyalgie klaagt over een opflakkering van fibromyalgie, betekent dit niet dat deze persoon alleen spierpijn heeft, er wordt een breed scala aan symptomen behandeld.

Soms zijn stemming, cognitie en spijsvertering gericht op de symptomen en soms kunnen de symptomen gericht zijn op stijfheid en pijn. Zelfs dan zal elke opflakkering van fibromyalgie een schaal hebben in plaats van een voorspeld pijnpercentage. Dit is de reden waarom effectieve medicatie zo moeilijk te vinden is.

Begrijpen waarom en soms waarom deze opioïden niet werken

Als u ooit met een dwarsdoorsnede van mensen met fibromyalgie hebt gepraat, zult u te weten komen dat ze ervaring hebben met het nemen van veel pijnstillende medicijnen, opioïden en andere medicijnen.

Er zijn mensen die zo’n natuurlijke weerstand hebben tegen opioïde medicijnen, terwijl andere mensen zo’n geweldige reactie op deze medicijnen geven dat ze geacht worden gevoelig te zijn voor de medicijnen.

De algemene vuistregel voor veel mensen is dat ze bij de eerste dosis verlichting van de pijn zullen vinden, maar het nemen van opeenvolgende doses heeft geen effectief effect. De reden is dat u tolerantie voor dit medicijn zult krijgen.

Het antwoord hierop is niet zo eenvoudig als het overstappen op een ander opioïd, zoals het overstappen van Kadian naar Percocet, omdat niet alle opioïden dezelfde werking zouden hebben.

Verlichten alle opioïden de pijn of niet?

Nee, dit zijn de krachtige medicijnen die werken op veel zenuwtransmissieprocessen in het lichaam en de hersenen. Pijn wordt zelden door hen verlicht, maar pijn blokkeert wel en er is een verschil tussen beide.

Dit medicijn is mogelijk niet geschikt voor u als uw pijn verband houdt met een ontsteking, omdat dit medicijn u niet zal helpen de oorzaak van de pijn onder controle te krijgen.

De risico’s van verslaving kennen

Het is een publiek geheim dat het risico op verslaving het grootste risico is bij opioïde medicatie. Het grootste probleem met deze verklaring is het ontmaskeren van hoe delicaat deze verslaving kan zijn.

Opioïden werken zo lang in het lichaam. Maar als u er veel in hoeveelheden begint te nemen, zal dit resulteren in een toenemende tolerantie voor hen. Je zult er steeds meer van nodig hebben om de gewenste resultaten te krijgen, zodra de tolerantie toeneemt.

Het probleem met het nemen van de opioïde analgeticum voor het verlichten van pijn is dat veel mensen ze gebruiken voor pijnbestrijding, maar om te proberen de pijn helemaal te elimineren.

Dat gebeurt te vaak. De belangrijkste focus moet liggen op het verminderen van uw pijn tot een aanvaardbaar niveau. Je chronische pijn is die pijn die nooit weggaat, maar er zijn manieren om deze pijn beter te krijgen.

Effectiviteit van Kadian

Dit medicijn heeft een unieke toedieningsstructuur dan de meeste medicijnen. En dit is een van de redenen dat Kadian wordt beschouwd als een effectieve opioïde analgetische keuze voor mensen met fibromyalgie.

Kadian is in geïnjecteerde vorm en zeer effectief. Het wordt vastgehouden in microbolletjes die gelijkmatig in het lichaam worden afgebroken.

Dit betekent dat dit medicijn gelijkmatig wordt geraakt, waar het ook wordt geplaatst. Als u andere opioïde analgetica heeft gebruikt, kan het zijn dat u ongelijke inzinkingen heeft gehad.

Er is geen onderzoek waar specifiek naar is gekeken waar de Kadian-tablet of -capsule even effectief is. Studies tonen aan dat Kadian werd ingebracht in een injectievorm en door een bevoegde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Wat gebeurt er als men niet naar de opioïde route wil gaan?

Het kan beangstigend zijn om welke vorm van opioïde dan ook te nemen. Omdat er enkele bijwerkingen zijn die moeilijk aan te pakken zijn, terwijl het wel de pijn wegneemt. veel mensen geven het alleen de voorkeur als laatste redmiddel.

Er zijn ook enkele zeer effectieve niet-opioïde pijnstillers beschikbaar, zoals indomethacine en vistiril, die voor sommige mensen veel effectiever kunnen zijn. Studies hebben ook enkele alternatieve therapieën aangetoond waarvan is bewezen dat ze ook effectief zijn.

Alternatieve therapieën en homeopathische behandelingen voor fibromyalgie

Misschien wilt u een aantal homeopathische behandelingen voor fibromyalgie proberen, waarbij een lange geschiedenis bekend is over hoe ze de pijn verlichten, voor het geval u geen opioïden of andere medicijnen wilt proberen. Er zijn mensen die het niet gemakkelijk vinden om te weten of Kadian de symptomen van fibromyalgie gaat verlichten of niet.

Er lijkt een breed scala aan intensiteiten te zijn wanneer een opflakkering komt, dus misschien wil je die dingen niet nemen omdat je een tolerantie zou kunnen opbouwen. Omdat je die dingen ook nodig hebt bij ernstige aanvallen, dus het is een goede manier om nieuwe behandelingen te blijven proberen, want het is de beste manier.

Uw pijnniveaus kunnen worden verlaagd door meditatie, acupunctuur en homeopathische behandelingen. U hoeft dus niet dagelijks medicijnen te slikken. Wanneer u een medicijn neemt, zal het effectief voor u werken.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.