Innledende symptomer på fibromyalgi og galleblæren

AV JULIA NELSON

I dag snakker vi om første symptomer på fibromyalgi. Hvis du er en fibromyalgipasient, opplever du sannsynligvis utbredt muskel- og leddsmerter sammen med tretthet. Imidlertid er de tidlige symptomene på fibromyalgi ingen særegne og ligner ofte tegnene på mange andre vanlige helseproblemer.

Innledende symptomer på fibromyalgi
Som et resultat blir fibromyalgi ofte feildiagnostisert. Det kan være forvirrende for pasienter å finne ut hva det er, fibromyalgi og lupushar noen likheter, men det er også forskjeller. For øyeblikket er ingen laboratorietester eller bildediagnostiske tester tilgjengelige for fibromyalgi.

Hva legen spør
Når du oppsøker legen din for en diagnose, vil han eller hun sannsynligvis spørre om følgende:

en hyppig følelse av tretthetssmerter og ømme ledd
leddstivhet spesielt om morgenen
problemer med å sove
problemer med konsentrasjon og hukommelse er også kjent som fibro tåke
følelser av angst og depresjon
nummenhet
prikking i hender armer føtter og ben
hodepine
blir diagnostisert med IBS (irritabel tarm-syndrom) eller restless leg syndrome
problemer med vannlating
Det er verdt å merke seg at kvinner er 10 ganger mer sannsynlig enn menn for å få fibromyalgi. Fibromyalgi-smerter forsterkes ofte i løpet av en kvinnes menstruasjon.

Hvordan pasienter reagerer først
La oss nå snakke om innledende overraskende forskning med fibromyalgi. Det er så mange mennesker som kommer inn med denne lidelsen, og det som skjer er at de bruker medisiner og prøver fibromyalgi naturlig behandlingrettsmidler som kanskje ikke fungerer for dem. Jeg vil gi deg noe annet å se på.

Det kan være galleblæren
Sannsynligvis de siste 4 av 10 tilfeller kom det ned til ett problem som har å gjøre med den tette galleblæren. Galleblæren er plassert under høyre brystkasse. Hva skjer når den blir hoven, når den blir tett, legger den press på mellomgulvet og en nerve som kalles phrenic nerve. Den går opp gjennom til høyre skulder opp til hodet og inn i nakken.

første symptomer på fibromyalgi
Verdt et forsøk?
Musklene i det øvre felleområdet eller nakken trekker seg sammen og får ryggvirvelen til å rotere som klemmer nerven. Smertene går rett ned på høyre side, går opp i hodet. Så hvis du har første symptomer på fibromyalgi og mer høyresidig fibromyalgismerter, så se på galleblæren. Fordi det kan være kilden til det, og så det du gjør er at du trykker inn i galleblæren i omtrent et minutt eller to og ser om denne smerten forsvinner.

Fordøyelsesproblemer
Det er også tilfeller der folk rapporterer fibromyalgi brystsmerter, som kan være Costochondritis. Men la oss snakke om at hvis det er galleblæren din, vil smertene forsvinne så fort, og du vil bli veldig lamslått av å finne ut at det egentlig ikke var fibromyalgi i utgangspunktet. Det var en tett galleblære. Fordi tette galleblærer skaper mye betennelse og smerte, og de har også ganske oppblåsthet og fordøyelsesproblemer.

Mye av den øvre delen av kroppen, spesielt nakken, i hodet og til og med hodepine, er assosiert med fordøyelsessystemet. Det er massevis av nerver her nede, som går oppover gjennom her. Til og med en nerve kalt vagusnerven.

enterisk nervesystem
Hvis noen medisinsk fagperson leser dette, kalles det det enteriske nervesystemet, det er en del av det autonome nervesystemet du har det sympatiske parasympatiske og det enteriske. Det enteriske nervesystemet er helt her nede, og det kan også referere smerte helt opp hit.

Så det du kan gjøre er å trykke inn i området og hvis det er en lettelse. Derfor ville jeg begynne å støtte galleblæren. Sannsynligvis endre spise, ta noen gallesalter, galleblæren støtte formel, og innse at problemet ikke kan fibromyalgi i noen tilfeller. Det er noe annet. Så bare for å få det frem og så fortsett og legg inn kommentarene dine nedenfor og takk for leseren.

Referanser
https://www.webmd.com/fibromyalgia/guide/fibromyalgia-symptoms#1

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.